marsansås = viktiga saker!

Sitter och försöker börja med Engelska läxan, men det kändes väldigt segt. Sen kom jag på vad som var felet, jag behöver lite marsansås. Jag behöver typ min marsansås såsom Bamse behöver sin Dunderhonung. Right?
Så, ja. Det är högtid att springa iväg och göra lite marsansås så att jag kan plugga som en dåre resten av kvällen.


Jag kan känna suget! Hehehhehehe. PUSS.



bingolotto och pizza

Slängde på mig dunjackan och lurvuggsen och drog iväg med mamma och köpte pizza förut. Bh-lös, med sovtröja och allt. Häärligt.
Ikväll har jag och mamma spelat Bingolotto (JA SKRATTARÅ, det är faktiskt mysigt :(:( ). Och jag var EN ifrån att vinna 100 000. EN IFRÅN!!!! Det är tamefan djävulens spel de dära. Nu ska jag iallfall ta och platta mitt hår så det är gjort tills imorgonbitti så att jag får sova liite längre iallafall, och sen lägga mig i en nybäddad säng och ringa baby! loveit.


c00l cheey

moviemovie

Har precis sett en sjukt mysig film med mamma. "Notting Hills" hette den och gick på trean. Någon fler som såg den?


hemmaaa

Kom hem för någon timme sen! Mamma bjöd på nå tacogrejs och en aasgod efterrätt.
Iallafall, det jag fick med mig hem var:

bilderna är tagna från internet som ni kanske ser.

östersund

Sitter nyduschad och fin och inväntar mormor, morfar Sara och morbror som ska komma och hämta upp mig innan vi åker till Östersund. Vi skulle väl på nån loppis, hälsa på gammelmormor och förhoppningsvis shoppa lite! Återkommer ikväll när jag är hemma. Kyss

vem vill du spela när du lagt alla kort?

Var ute med Jossan hela kvällen med några pauser på grönis villis, konsum + lite kvällsfika på Wida (ja, jag är redan stammis). Har vart asvarmt ute så det har bara vart skönt att gå runtrunt. Nu ska jag snart ta täcket och lägga mig inne hos mamma eftersom Mats ändå är i Karlstad. Såå mycket mysigare att sova i hennes säng, haha!
Imorgon (om jag vaknar i tid) blir det fika på Wida med mormor och Sara (WOOPS, igen! haha!). Sen imorgonkväll ska väl jag och mamma hyra nån film och äta massa karameller. 

Kvällens skönaste:
Sara - Idag upptäckte vi att jag hade fått mage! Jag hade den inte igår! :O:O


ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Har precis kommit hem efter att har varit med mamma och fikat på det nya cafét Wiba. Det får fem av fem toasters!

Nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn (som vanligt) och har bestämt mig för att jag vill lära mig några av hennes låtar på gitarr! Ska strax fixa mig lite tills mamma kommer och hämtar mig vid halv sex för då ska vi åka upp till mormor och äta med morbror, Sara, mormor, morfar! Efter maten blir det nog corner en sväng med Swedbäck, sen kommer förhoppningsvis även en Åslund och en Ida! Har en känsla av att det kommer bli en cosycosy kväll!


Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ikväll kommer Sara och morbror! Men ingen Anna, SVIKARN. Och så blir det ingen tjejkväll heller eftersom Jossan ska va i sundsvall på lördag. Så vi tar det antagligen nästa helg istället! Ifall vi inte åker dit utan Jossan då. Och ingen pojkvän att mysa med heller eftersom han skulle leka med Jocke och Jesper hela helgen. Så det blir antagligen bara jag och mami i helgen för Mats ska också bort, haha! Äh, vi hittar säkert nåt att roa oss med!

Nu ska jag installera nya msn på mormors dator!



du är bra för mig, ändå förstör jag allt

Sitter på Industritjänst och väntar på att Mats ska komma tillbaka med bilen så att mamma kan skjutsa hem mig nån gång. För då ska jag minsann göra te och äta mina mackor som jag gjorde idag på hemkunskapen med russin i ♥ längtar!  Har kommit på att jag fan ska börja köra med tripplat hår varenda dag nu, jag ser ju ut som en slickad katt när jag är platthårig. Håll med mig. Visst, blir säkert ett jävla helvete med att hinna både platta OCH trippla det varje dag. Okej inte riktigt varje dag då kanske men ja, känns som det är värt det. Nästan iallafall.

Nu kom jag på att jag tar och trippar upp på Gamla Vägen istället och tar en fika hos mormor och morfar! Älskar att vara där, så himla mysigt.



ge mig tjugonde april, ååååhhh!

sometimes we're broken and just don't know why.


hääj!

Passar på att göra ett litet snabbinlägg nu såhär innan mat-time. Fast jag har inget att berätta?
Okej, vi tar det sen då jag har något att komma med. Puss på er för att ni fortsätter läsa den här halvdöa bloggen. Men jag lovar, det blir bättre! Väntar bara på lite bättre tider.



GODNATT FRÅN FORSÖN


jag vill sparka bakut & göra nåt sjukt



du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut.

Ikväll blir jag redhead. Först avfärga och sen färga. & FAAAAN om det inte tar nu! Då blire liv i luckan kan jag lova.
Ska fortsätta njuta av att för en gångsskull vara läxfri och lyssna på chillmusik!

Hejhej!

he he he



petra - *RAAAAAAP*
ida - men petra!
petra - JAG HAR ALDRIG GJORT EN SÅNDÄR HÖG FÖRUT!!! :O:O
ida - & då måste du prova att göra det på ett café fullt med folk?!?!!!!

HEMMA

Är på hemmaplan igen! Äntligen säger jag. Har precis ställt mig i den varmaste duschen jag någonsin duschat och nu är det dags att kleta in sig i lite brun utan sol så att jag ser ut som en levande människa igen, och sen är det big brother-time! Och så vore det nog bra om jag tog och drack ett iskallt glas vatten så att jag återfår min normala kroppstempratur igen, känner jag.

världens besta iiida & jag on the girlsnight

hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Sitter och laddar för shoppning imorgon. Jag SKA komma hem med en lila bikini och ett nytt navelsmycke. Och en klocka. Och en väska. OCH en vårjacka. Och kläder, såklart. HE HE HE HE HE.
Nu har ljusen slocknat så nu är det inge mysigt längre. Då kan jag väl lika gärna bege mig upp emot sängen då. Magknip har jag också, drack vanlig mjölk för dom hade ingen laktosfri :(


GODNATT!

back in sollet

Vi kom fram till Sollefteå vid fyra, halv fem tiden. Då vi kom hem käkade vi lite tacos och Lena visade mig vilket ställe hon hade bokat på. Juste, har inte berättat för er att vi ska åka till Gran Canaria i april, den tjugonde. Ska bli jätteskönt och jag längtar som en galning. Måste sola lite solarium innan resan så att jag inte springer runt på stranden som ett lik ;) och så ska en lila bikini inhandlas! Skulle bli jätteglad om någon av er gav något tips på något ställe som har lila bikinisar! Nu ska jag fortsätta äta sollefteåmackor och dricka mjölk!
Ha en fin kväll snyggingar!



såhär ser det ut från hotellrummen, inte allt för illa tycker jag!


svar

Leia ♥ om it's a little too late:
Vad för program?


svar: Varje elev fick välja själva vilka program vi ville kolla på. Jag valde Hantverk, Omvårdnad/Aware och Barn & Fritid. Har dock redan gjort mitt gymnasieval och det var ingen av dom linjerna jag sökte till.

it's a little too late

Godmorgon! Idag ska alla nior på boberg och kolla på massa program. Synd bara att dom inte har några intressanta där, men jag får försöka överleva. Och jag får ju ändå gå tidigare eftersom jag ska till tåget, gör antagligen sällskap med Ida som ska möta Henke.
Nu måste jag börja göra mig iordning, sitter i sovtröjan och gårdagens smink som jag ska springa och tvätta bort nu. Mamma´s coming och hämtar mig nine a cklock!

m-m-m

Hoppas på att dom har detta i lilla fjärtstan.
Nytt navelsmycke måste jag iallafall ha. Måste ju variera lite!
(och lila klocka såklart, HEHE)

när jag går därifrån, utan ett ord - så vet vi båda två

Idag luktade jag cocos! Har nästan glömt bort att jag hade den där krämen.

R.I.P mina svarta jeans förresten. Knappen flög av idag när jag gick hem ifrån skolan :(
Men förhoppningsvis kommer jag hem med ett par nya på söndag, har hört att det kommit mycket affärer till sollefteå nu.

Tar förövrigt kvartiettåget till fränsta imorgon eftersom pappa ändå skulle dit och ge Jocke pengar. Sen åker väl vi in och äter nånting i Sundsvall innan vi åker hem. Det jag ska göra där är väl att shoppa, vara med och bestämma vart vi ska åka och antagligen umgås med Evelina. Drar nog med mig henne på stan på lördag, tråkigt att handla själv ju.
Nu ska jag fortsätta att lyssna på Melissa Horn och göra mig en kopp te medans jag väntar på att tvätten ska bli klar!
Puss



En sånhär skönhet har jag siktat in mig på. Ingen pytteliten fjanthund här inte.

laptop

En sånhär önskar jag mig av påskharen så att jag har något att ladda ner filmer på igen. Kanske inte ska ha allt för stora förväntningar på just honom men, haha. Man kan ju alltid försöka!

lkjwoi3jwt4

Sitter och väntar på att el toni ska logga in på msn så att jag kan säga åt han att komma hit. Han har nämligen ingen fungerande telefon. Känner även att jag är kissnödig som en åsna ungefär. Btw, undra vad man hade gjort om inte facebook fanns? Fyfan vad tråkigt det hade varit. Fast facebook är ju rätt tråkigt också men. Ändå. Nej nu ska jag uträtta mina behov. Återkommer.



min love

käxchoklad ♥

Sitter och väntar på lillhjärtat som ska komma och se dear john med mig för andra gången. Men jag har en känsla av att det förbaskade minecraft är mer lockande. Har nästan smockat i mig en hel kexchoklad också, men mamma tyckte synd om Toni som inte fick någon så hon tog av mig den och gav den till han istället. Dammit. Okej, nu ska jag gå och hämta han i öronen.

DEAR JOHN

Dear John, vilken film alltså. Jag längtar tills jag har en fungerande bärbar dator som jag kan ladda hem den då. Kommer att se den om och om och om igen då. Minst sagt. Funderar på att se den en gång till redan nu. Heheheh. Nej men seriöst, lätt den bästa filmen jag nånsin sett! Tänk att jag inte har sett den förns nu. Nu ska jag se den en gång till och antagligen en gång till senare ikväll. Precis den rätta filmen för mig som älskar smöriga kärleksfilmer.

 

ful är han ju inte heller, he he he he


slappdag

Vaknade vid elva, halv tolv idag så det enda jag har orkat gjort hittills är duschat och ätit frukost. Toni och jag sitter vid en varsin dator, han i datarummet och jag i sängen med hans dator. Sjukt romantiska vi är. Men jag ska ropa hit han nu så han kan kolla på Dear John och I rymden finns inga känslor med mig. Sen skulle jag vilja ta en promenad också, men jag är ganska lat så vi får se hur det blir med den saken. På fredag ska jag till Sollet också! Jag skulle ta tåget till Sundsvall där Lena skulle hämta upp mig. Hade jag tur sa pappa så skulle jag få en slant av honom så vi kunde svänga in på Birsta och shoppa lite på hemvägen ;) hehe. Gillgilla.

Jag och mamma har hittat en bra hundras också! Har även hittat en kennel som ska ha valpar runt den sjunde april (alltså är dom leveransklara då jag har fått sommarlov) som jag tänkte mejla till. Visar sen då jag vet hur det blir! Eller så kanske jag inte kan hålla mig och visar snart ändå.

Har ingen lust att gräva runt efter några fina bilder så jag tar och slänger in en låt åt er istället.

 

Melissa Horn – Vår Sista Dans - En gammal goding ♥


COCACOLA

Jag skulle seriöst kunna DÖDA för en sånhär nu!!



cupcakes

Fick världens lust att göra cupcakes nu! Synd bara att jag inte tycker om dom. Eller det är bara kletet uppepå som jag inte tycker om, det som oftast är gjort av typ smör och skit. Men jag ska ta ett glas mjölk och försöka leta fram något annat recept!



björnvakt

Klev upp, duschade och åt gröööt. Nu ska jag snart föna mitt hår och sen ska hela la familia gå ut och gå. Vi är björnvakt! (okej, läs hundvakt) till Baloo. Typ väärldens största & sötaste hund med hängläpp och allt. New Fouland är rasen. Nu ska jag ringa och väcka ett stycke pojkveen. Hörspuss!

här har ni han!

vill ni bli mina?


TATTOOS!










Typ.

MAMMAAA??? :):)

frääänsta

Har varit med mamma, Mats och Lucas på glaciären i Fränsta idag. Mysigt, det bästa var såklart fikat.
Påvägen hem kokade våran bil över så vi var tvungen att stanna typ var femte minut. Men nu är vi hemma iallfall! Ska på ica med mamma sen har jag bestämt och köpa massa gott till melodifestivalen. Hoppas på lite bättre låtar ikväll också. Och jag ber till högre makter att Toni har skjuts till mig ikväll. Nu ska jag iallafall hoppa i duschen och göra mig ren och fin.

Puss!


minerva

Har gjort en spellista full med minerva-minnen som jag tänkte lyssna på när vi alla har spritt ut oss och då jag börjar sakna gamla tider (vilket jag garanterat kommer göra..)

En låt jag alltid kommer att tänka på minerva när jag lyssnar på är Creedence Clearwater Revival – Have You Ever Seen The Rain

ohyes


hehehe heh eh

Funderar på vad tusan jag ska göra hemma ikväll. Önskar att ånge hade nåt annat alternativ än corner. Så jävla ovärt at gå dit en kväll, det enda man gör är typ att sitta och svettas och få ont i huvet.

Äh, tar och kollar runt på kläder och lite annat som ska beställas när slantarna kommer.

förslaag!

Någon som vet en bra sida där man kolla på olika frisyrer och få lite insperation?

klippklipp

Sitter invirad i en timon & pumba-handduk och ska strax gå och klä på mig. Vid kvart i sex åker jag, älskling och mamma till mormor och klipper oss. Nu ringer pappa! hörshej

snöstorm

Hade nationella idag på morgen. Vi skulle ha suttit kvar till tjugo över nio men fick gå nio för att alla redan var klara. Förutom typ två då. Så vi gick in till bibloteket och satt där och snackade skit i tre timmar innan vi gick upp till maten.


Nu ska jag ta mig en dusch och sen invänta pojken min som kommer med sexbussen. Då åker vi upp till mormor för hon ska klippa honom. Kanske tar mig en toppning jag med nu när jag tänker efter. Hehehe.

pojkveen

Ska strax ringa till toni som är på corner och höra när han ska hit, ska gå och möta han tänkte jag. Men ska nog ladda telefonen lite innan för jag vägrar gå helt ensam i mörkret utan att prata med någon. Hatar känslan när det känns som att någon går bakom en! När vi kommer hem ska jag ta en dusch och sen blir det desperate housewives! Älskar att jag bara har kolla på typ halva av den första säsongen och har en och en halv kvar! a men nu ska jag gå och byta till en varm och gosig tröja så att jag klarar kylan, jag som fortfarande har feber och allt. Men imorgon är det nationella igen så det är bara att bita ihop.

hej




När jag var på väg till mammas jobb efter skolan kom mormor och morfar åkandes och frågade om jag ville ha skjuts hem. Visst, sa jag! Frågade vart dom skulle och då var dom på väg och skulle kolla på ett hus åt morbror och Sara. Lät lite roligare än att åka hem och sätta sig här och uggla så jag följde med! Det var ett jättestort asmysigt hus. Gott fika fick man också. Nu ska jag iallafall ta en kik på son eftersom jag inte gjorde klart provet idag och sen kommer älskling! Som jag har längtat efter han idag. Pyssn



P.s. Hatar när folk inte uppdaterar sina bloggar.

you're all that I want.

Har kollat på halv åtta hos mig med mamma. Nu ska jag gå och hämta ett glas vatten och slänga mig i soffan framför Bygglov. Ikväll blir det tidig kväll och hoppas jag är frisk imorgon. Tog febern för en stund sen och då hade jag 37.5 (när jag är frisk har jag 36) så vi får se hur det blir imorgon. Men det skulle vara väldigt bra ifall jag kom iväg på skolan eftersom jag har soprov, jag ska fan inte ligga efter med något prov den här terminen. Men ja, bygglov nu. Hörs imorgon mina fina. Puss!



facebook

En av alla dom saker jag inte fattar är när folk skriver (läs kopierar) sånna där väntexter på varandras loggar på facebook. T.ex. "Om du har en vän du absolut aldrig vill förlora... blablabla". Gud va speciell man ska känna sig när man får ett "kedjeinlägg" på facebook som kompisen skickar till typ 5 andra också?



you're fuckin' perfect to me.

Åkte till skolan imorse och körde nationellt prov, gick finfint. Hoppas jag. Direkt efter kom mamma och hämtade mig eftersom jag inte känner mig riktigt pigg än. Så nu sitter jag här och trycker i mig lite tunnbrödmackor och ska väl snart plugga lite so till provet imorgon. Sen är det desperate housewives som gäller! wiiho. Aja, ska kolla fäjsbok nu.


UPDATE

Blir hemma idag. Men vi har ju nationella i svenska imorgon, så det var mest svenskan jag tänkte gå dit för idag. Men då gick jag och kollade på schemat och då var det sista lektionen vi hade de! så jag åker dit tjugo över två sen istället och går på den. Eftersom jag har feber också känns det inte som jag har någon större lust att gå runt på skolan hela dagen bara för svenskan på sista lektionen.
Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på nån film, känns som att min kropp kommer rasa ihop när jag sitter upp.

just the way you are.

Kul, har inte kunnat sova på hela natten. Har någon nerv eller något som har hamnat i kläm i axeln, och det strålar ut i en liten bit av armen och ner till revbenet. Så jag har kunnat ligga på ett sätt hela natten. Och nu är jag så trött att det känns som jag är död, + det onda. Men jag ska pallra mig på skolan ändå, känns inte som jag har ro att ligga hemma när vi har nationella imorn. Aja, slänger upp krullet i en knut och tar på mig dom bekvämaste kläderna jag hittar. Återkommer.



balfrisyr

Har skrivit ut en bild från google nu på en frisyr jag vill ha på balen. Så den tar jag med till frisören då jag ska dit och bli fixad. & nej, jag tänker inte visa bilden här för att inte riskera några härmapor (vilket det finns ganska gott om här). Ni får se bilder när jag har den istället! :)
Men för mig var det kärlek vid första ögonkastet.

jag har försökt att ge dig hela skulden, fast jag innerst inne vet att den är min

Fan. Inte rätt tillfälle att bli sjuk nu med nationella prov på både tisadag och torsdag. Har asont i halsen, anfodd för minsta lilla och känner mig matt i kroppen. Tror det är första (& antagligen den sista) gången jag bönar om att inte bli sjuk när det är vanliga skoldagar. Men i värsta fall får jag väl försöka åka dit och göra proven och åka hem efteråt då. Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan med mamma och mats och kolla på Wallander. Sen blir det sängen och prata med älskling och försöka somna i någorlunda tid så att jag är utvilad iallafall.


Hur gott skulle inte det här vara nu då?!

vart ute & raggat.

Har vart ute och åkt bil med mamma och mats. Nu har vi precis kommit in och jag sitter och väntar på att maten ska bli klar. Köttbullar, hemgjord potatismos & lingonsylt ♥ Ikväll äre bingolotto och ost och kex som gäller! Längtar. Nu ska jag ringa och terrorisera min pojkvän för jag saknar han väldigt mycket.



Liten mig.

Hemlisen

Ang hemlisen jag skrev om i fredags..

Jag ska få en kusin i höst :D Grattis Sara & Hasse!
+ att dom snart flyttar till ånge så jag kommer få snusa bebis hur mycket jag vill.
Och så blir det bröllop i början av sommaren!



godmorgon.

Asfint väder idag. Skulle vilja gå till den där stugan i ångebyn där det finns våfflor och sånt. Ska försöka tvinga med mig mamma och mats också. Och igår köpte mamma bingolottor så ikväll då jävlar drar vi hem storvinsten! Kalla mig pensionär men jag tycker det är asmysigt att spela bingolotto, haha! Nej om man skulle gå och klä på sig kanske? Ajemään, så blire.


Sen finns det ju 3 människor i den här "familjen" som är helt jävla tomma i huvet..

nej, jag har inte släppt det där med hund än.

& kommer inte att göra det heller.

I can't stand another night alone in my bed

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel

MYS

Ikväll blir det mys hemma med tacos och melodifestivalen + chips & dipp/ost & kex. Min mage kurrar på högvarv just nu, och jag misstänker att innan maten är klar har den kurrat ihjäl sig den lilla stackarn.


beställda!

Nu är biljetterna till melodifestivalen beställda! Det vart den 5 mars, alltså dagen efter våran halvårsdag. Men då ska vi istället göra något mysigt här hemma på fredagen istället och så åker vi till stan på lördagen. Vi kör ett tvådagars halvårsfirande! Blir perfekt.

kung

Idag när mamma kommer hem från jobbet ska vi beställa biljetter till melodifestivalen i Sundsvall. Det är samma datum som jag och Toni firar ett halvår så jag kom på dunderidén att vi kunde åka dit och kolla på andra chansen när det ändå är samma datum och allt. Fast den 4 mars som egentligen är det rätta datumet och den dagen är det bara genrepet som man kan kolla på, och de 5 är det de riktiga.  Så vi får se vilket datum vi tar. Men kul ska det bli iallafall! :)



svar!

- Paatriciah ' om hmm... ?:
Vart finns dom ? :).

svar: Dom finns på ginatricot :)

jag är så mycket starkare än du

Vaknade för en stund sen av att min katt kom springandes in i rummet med världens största pingla på halsbandet. Sen kunde jag inte somna om så jag kissade lite och sen satt jag mig här och tycker synd om mig själv för att min hals gör så jäävla ont. Ska gå och göra te och hämta halstabletterna som jag har i jackfickan. Åååh, vet ni vad som inte skulle sitta helt fel nu? DONKEN ♥ ska försöka få mamma att köra mig till stan så att vi kan äta där, he he.
Aja, nu ska jag springa iväg och skona min hals lite.



P.s. ÄR ASPEPP PÅ MITT GYMNASIEVAL!

hmm... ?

Skulle vilja ha en ny jacka att ha till våren. Så att man kan variera lite med skinnjackan. Hittade några snygga, men frågan är ju då vilken färg?

hihi.

jag vet nåt som inte ni vet! hohooo.
ni får reda på det framöver då jag kan säga ;)
medans tycker jag att ni kan försöka gissa, & den som gissar rätt får en länkning. det tycker jag lät som en bra idé så gissa på nu folks!
osså är det ingen som kommer görat :pPpPpPpPPpPPppP

jag vet att ni vill kolla

delar med mig av en ytterst spännande lista. spännande som jag är. heheheh... ehe.


DIG SJÄLV
1.Namn : Petra.
2.Ålder : 15
3.Född : 31 Oktober 1995
4.Bor : Hemma för det mesta
5.Familj : el mamo, mats ett och ett halvt djur

UTSEENDE
1.Ögon färg : bruna längst in, grön där ute. (enligt toni)
2.Hårfärg : Rött/brunt
3.Fräknar : Nej, usch
4.Klädstil : olika, beror väl på hur mycket jag orkar anstränga mig
5.Piercning / Tatuering : naveln. Och sen öronen då såklart
6.Längd : ehm..? jag vet inte.
7.Vikt : lite för mycket.
8.Skostorlek : 38 - 39
9.Smink : concealer, puder, mascara, till vardags iallafall
10.Kännetecken : Hah vet inte? min big nose?

FRÅGOR OM DIG
1.Hur är du som person ? : Det är väl lite svårt förklara ur min synvinkel, kanske.
2.Har du lätt för att lita på folk ? : oftast. fast vissa har jag lärt mig att jag inte kan lita på.
3.Har du lärt känna någon / några under de senaste månaderna ? : ajemään
4.Äter du dig mätt varje dag ? : ja. ALLA VI SOM ÄLSKAR MAT KLAPPAR NU!
5.Svär du ofta ? : haha, det har jag inte tänkt på?
6.Vilken är din favoritfilm ? : Jag vet faktiskt inte.
7.Vad sover du i ? : I min säng. Hehe. Nej men trosor.
8.Är du nöjd med ditt utseende ? : Icke
9.Vad är det sämsta med ditt utseende ? : -
10.Vad är det bästa med ditt utseende ? : -

KÄRLEK

1.Är du singel ? : Nej!
2.Tycker du om någon just nu ? Det gör jag, jättemycket.
3. Är du kär just nu ? : Ja!
4.Har du pojkvän / Flickvän ? : ne, är kär i smyg :$ 
5.Är du bisexuell / hetrosexuell / Homosexuell ? : vääldigt heterosexuell.
6.Är du oskuld ? : Nej
7.När kysste du någon senast ? : Idag
8.Är någon intresserad av dig just nu ? : Ja, det hoppas jag? :)
9.När sa någon till dig senast “ Jag älskar dig “ ? : För en stund sedan
10.Saknar du din EX-pojkvän / EX-flickvän ? : haha! nej.
11.Är du intresserad av någon just nu ? : jaaa!
12.Saknar du någon just nu ? : Att jag gör.
13.Skulle du kunna bli tillsammans med den du var senast hade ett förhållande med igen ? : hah, absolut inte.
14.Gillar din senaste någon annan nu ? : Jag vet inte?
15.Hur länge var du & din senaste tillsammans ? : Några månader.
16. Har ngn av de motsatta könet sätt dig naken ? : Ja.

“KILLFRÅGOR"
1.Runkar du regelbundet ? Väldigt regelbundet.
2.Hur långt har du gått med en tjej ? : Såhääääääääär långt.
3.Vad tycker du om porr ? :  Vissa gillart väl, själv tillhör jag väl dom som överlever utan.
4.Tkr du om att göra din tjej avundsjuk ? : Tycker*
5.Blir du lätt avundsjuk ? : Ja. Eller det beror på vad det handlar om.
6.Vad är viktigast hos en tjej ?  -
7.Vad tänder du på ? : Din roompa
8.Är du dig själv när du är med tjejer ? : Ja.

“TJEJFRÅGOR"
1.Vad är viktigast hos en kille ? : Att han är snäll, omtänksam osv. Men humor och sånt är också viktigt, absolut.
2.Vad tänder du på ? : heheee
3.När hade du senast din mens ? Sist jag åt mina sockerpiller + lite längre för att det dampade. Typ två veckor sen.
4. Trivs du utan smink ? : Jadå
5.Känner du dig tvingad att använda smink ? : Nej.
6.Trivs du att umgås med killar, vågar du vara dig själv ? : Jaa
7.Har du bra självförtroende ? : Nej

ÖVRIGA FRÅGOR.
1.Vad gör du på fritiden ? Hittar nemo.
2.Vad är klockan ? : 17:28
3.Har du mycket öron vax ? : Det svämmar oftast över, så.. mycket antar jag? :(
4.Brukar du vara ute på nätterna ? : Nej, förut
5.Röker du ? : Nej.
6.Är du klumpig ? : Extremt
7.Har du badat i år utomhus ? : Inte det här året än så länge
8.Har du och dina vänner gjort ngt olagligt detta året ? : Ja!
9.Äter du dig mätt varje dag ? : Men ja?
10.Har du någon gång krossat ett fönster ? : Yes

saknar


åh, gudars vad jag är utomlandssugen!
bilden är på från det ställe vi bodde sist.

& visst finns det dagar som det kan göra ont

sovmorgon imorse. skitdag på skolan. tänkte gå och sola, fann ingen ork. gick till mammas jobb. åkte med mats hem. skitskitskit. gör en kopp te & lägger mig i sängen.


What's the point of doing anything
If you'll never notice
What's the point of doing anything, if you'll never notice?

steka fläschk

Gick på träningshuset efter skolan och stekte lite fläsk. Nu börjar det ta sig iallafall! Speciellt på magen.
Sen gick jag på mammas jobb och tiggde skjuts hem. När jag kom hem hoppade jag direkt i duschen och sen la jag mig i sängen med en kopp te och so-plugg. Ikväll blire bara tvmys/dator/prata i telefon med finaste. Imorgon får vi hoppas att han är frisk, har ju inte fått pussat på han sen i måndags då han har varit sjuk. Men nu ska jag springa och se på Mästerkockarna med mams!
På tal om mams så är hon världens bästa, hon beställde tid till mig på attityd samma dag som avslutningsbalen för klippning/färgning & uppsättning. Ute i god tid var nog bara förnamnet med tanke på att det är typ tre månader kvar. Men lika brare, fick den bästa tiden så!


jag älskar dig mami!