JAG KNYCKER NÄRHET FRÅN DIG DÅ OCH DÅ

Men nu var det ganska längesen jag skrev ett riktigt inlägg! Ser inte längre charmen med att blogga så länge man inte skriver om något särskilt.
Sedan sist har det nog hänt en hel del tror jag. Fester, äventyr, sköna dagar i solen och filmkvällar bland annat. Just nu är jag hundvakt åt Baloo medans Hasse & Sara är i Stockholm så dom senaste dagarna har jag bara varit hemma med vovvarna och gått långa promenader om kvällarna när det blivit svalt. Vad den här sommaren har kvar att bjuda på är en tur till Stockholm och Ljungarocken efter det. Annars så tar jag bara dagarna som de kommer.
Känner mig ganska taggad till mitt sista år i skolen också. Hoppas och tror det kommer gå fort, har lite ämnen kvar att fixa efter programbytet men annars så verkar det bli ett ganska skönt skolår med bara slappämnen.
 
Ja, tomprat som vanligt. Ska gå och borsta gaddarna och slå på något avsnitt utav Greys innan det blir natt!

 

JAG VET ATT JAG BRUKAR DRÖMMA OM DIG

 

Så länge som du har kvar dom käraste, så är du rik.

Har under helgen varit i Sollefteå hos min pappa och träffat min familj där. Dom flesta är numera utspridd med farfar i göteborg, kusiner, farbror och mestadels pappa i stockholm. Men nu var alla samlade och jag tog vara på varje minut. Med dom trivs jag verkligen, spontana och galna människor. Vi åt middag på Hallstaberget och hade mys i solen en heldag hemma på gården. Tänkte extra mycket på farmor också, det är mycket där uppe som påminner mig om henne och Janne. Men vi var iallafall med lite fina blommor och gjorde iordning på graven. En stor tröst är att ni får vara tillsammans, någonstans, där ni nu är. Ber till gud att vi får ha kvar vår fina farfar många år till, trots att det är sällan vi ses så betyder dom få korta stunderna väldigt mycket för mig. Trots taskig hälsa och mycket besvär så håller du alltid humöret uppe med skämt och gamla rövarhistorier ifrån förr!
Det bästa jag vet är när vi alla sitter tillsammans och då och då fastnar i hysteriska skratt pågrund av alla minnen.