höööna

sitter på skolan och skriver ihop ett häfte med hönsfakta med irma, linda, carro, raul och hans tjej som är här och hälsar på.
vid klockan tre kommer mami hit för då äre utvecklingssamtal, inte ett dugg nervös för en gångsskull. som det lilla helgonet jag är.
sen när det är klart går jag ner på stan och möter upp vilma. sen följer jag med henne hem och firar hennes pappa med lite mat och kakor och sånt. sen ikväll åker vi hem till irmis! ska bli keeewl!

nä nu ska jag dra mitt strå till stacken jag också. antar att vi inte hörs nå mer sen ;) men vem vet. puss iallafall!

nu har vi förresten fått våra hönsägg till skolan och lagt dom i äggkläckningsmaskinen, så om ca 22 dagar har vi nog små kycklingar! hihi.

snart readyyy

kom hem för ett bra tag sen från stallet, vart en sväng runt kraftverket, värmeverket och de här. synd bara att jag och pållen inte riktigt kommer överens på lerstigar, men kvar satt jag iallafall.
nu har jag precis tagit mig en låång dusch, så nu är benen nyrakade, håret nyinpackat och luktar tuttifrutti och kroppen nypeelad! nu ska jag packa ner smink, lite accessoarer och sånt i väskan tills imorgon, kläderna får jag packa imorgonbitti då dom har torkat. puss!

när jag går därifrån utan ett ord

tog tidiga hem idag, schööönt. nu ska jag byta om och greja innan jag drar mig upp mot stallet för en tur i skogen med jullan, johanna & rowina!
sen när jag kommer hem ska jag packa ner lite kläder + smink för imorgon efter skolan följer jag med vilma hem och mot kvällningen drar vi hem till irma på alnö! pääpp. ska slänga lite kläder och så i tvätten nu och sen ut med ester. puss!

sista inlägget för ikväll

åhåhååå vilma tog och blev en redig kvinna och skaffade sig en blogg hon med!
klicka HÄR för att ta er en kik!

sen har jag några totalt värdelösa bilder från ikväll på jullan:

ja ni ser ju.. inte mycket att hurra för.

men nu ska jag he på sova-spellistan och försöka blunda! puss och godnatt


my heart is refusing me

hemma igen! red ingenting ikväll eftersom johanna redan ridit, och att ge sig iväg iväg själv uti skogen är ingen bra idé med min donna kan jag lova ;) så det får blir imorgon med sällskap istället!
men skämma bort henne med godsaker och pyssla om henne hann jag iallafall med! så nu är hon ren och fin igen.

igår fyllde ju pappa år också. så jag tog bussen till sollet efter skolan och blev upphämtad på stationen utav jonathan och alexander, var längesen man träffade dom så det var kul! direkt när vi kom hem så sprang jag upp i duschen innan någon hann se mig, var ju inte direkt fräsch efter en dag på bondgården.. iallafall så åt vi middag, tårta och grejer. sen när allt folk hade åkt hem vid typ halv tio så gick jag och la mig på en gång. somnade som en stock kan jag ju säga.

nu ska jag sminka av mig och borsta tänderna, smsa lite med baby och sedan blunda ett par timmar. natti!

skyndar mig innan det blir allt för mörkt. för då vågar jag inte gå sjeeeelv

kom hem med 6tågetttt. har precis stoppat i mig lite mat och nu gör jag mig iordning innan jag och ester springer upp till hästen! skriver sen. puss

?

verkar klara mig fint utan träningsvärk trots min comeback på hästryggen igår. kanske för att vi inte jobbade någonting, men lite borde jag väl få endå?
aja, får hoppas på att den fortsätter hålla sig borta iallafall!

ovärt bajs

sitter på skolan och kollar på ridutrustning med matilda. finns ju lite grejer man blir sugen på, hehe. hej födelsedag?

om ungefär 45 min ska vi gå ner till navet och hoppa på bussen emot njurunda nånstans och tillbringa dagen på en bondgård för att bygga fågelholkar. värt? nej.
och efter skolan kan det hända att jag hoppar på bussen emot sollefteå. väntar bara på att pappa ska ringa så vi kan bestämma hur det blir.

löve

hej!
ikväll har jag tagit första turen på jullan. mysigare häst får man leta efter! visst, hon försökte testa mig men det visste jag ju redan innan och det är ju sånt man får ta. bara att visa vem som bestämmer så löser det sig.
kom iallafall precis in, och nu har mamma fixat massa fika till mig. och nu börjar det precis spöregna. love it!
nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner under täcket. godnatt!

wiiie

jag och mamma var på promenad förut, gick emot stallet där dom där hästarna står för att kika hur det såg ut där. när vi kom dit så var hon som äger hon där så vi pratade lite med henne och bestämde att jag ska få börja rida jullan. börjar förmodligen redan imorgon! kan det bli bättre?! så sjuukt härligt det ska få bli att få sitta på hästryggen igen och bara luffsa runt i skogen. har saknat det enda sen jag slutade rida för typ två år sen. och tills dess hade jag ridit sen jag var ungefär fyra bast.

men nu ska jag gå och värma upp mig med lite te, sen bädda rent i sängen och krypa ner! puss

-

godmorgon på er förresten! :D

hoppas!

var ute och tog en kort promenad här på forsön i finvädret med ester för en stund sen, då jag helt plötsligt kände att jag vill ha en häst. eller inte en egen, men mer som en sköthäst som man bara kan pyssla om och mysa runt på i skogen. så jag mailade en kvinna som bor några hus ifrån mig som jag vet har frågat mamma för ett tag sen ifall jag ville hjälpa henne med hennes hästar. nu vet jag att hon har några andra som också hjälper henne så det är ju inte säkert att det blir någonting. men det skadar ju inte att fråga!
och jag vill verkligen inte komma och "ta" någon annans plats heller.

menmen, vi får se hur det blir men hoppas på det bästa!


idag fyller mats år så vi ska väl ha massa folk här hela dagen, så ni får nog klara er utan mina otroligt spännande texter idag! puss

myskväll

har hyrt två filmer och köpt en fet gluggenpåse med gluggengodis. och en cola, det är viktigt.
och nu är håkan här också så antar att han joinar oss ikväll!

känner mig slöare och slöare för varje timme så det här var nog det rätta valet just ikväll.

förkyld

förkylningen har landat i min kropp. bara att tacka och ta emot antar jag.
sätter igång och städar rummet. bäddar rent i sängen och tvättar lite kläder inför den kommande veckan.
tänkte att det kunde vara bra att veta. hörs

hungry eyes

ligger i sängen och har frukostmys med mackor och varm oboy. ska strax klä på mig och ta en promenad med ester. sen får vi väl seee vad dagen har att bjuda på!

igårkväll hade jag iallafall himlans trevligt, massa fula funderingar och struntprat. var även inne på att följa den där största stjärna på natthimlen ett tag, valde att gå på shell och köpa chips istället. helt ok!

hörs väl senare. hej!

mellanlandning

har landat hemma emellan afterworken och felician. medans jag väntar på att hon ska bli klar så tar väl jag och plattar håret jag då. i brist på annat att göra liksom.

life is a mystery

sitter på min mors jobb och väntar på att hon ska sluta. efter det ska vi hem och byta om och sen blir det mittis för lite after work. och lite senare ikväll ska jag umgås med felicia. vad vi hittar på vet man aldrig, men det lär ju visa sig. aja, hörs väl när jag kommer hem sen eller imorgon! puss


I'M GOING HOOOME

har precis vart och käkat lunch på arenan med tjejerna. nu ska vi typ göra nån utvärdering på alla projekt vi gjort. seeegt. sen tänker jag tamefan gå till tåget och åka emot ångest.

ska göra den där utvärderingen nu innan vi börjar så är jag klar sen. det var typ bara nå frågor man skulle svara på.

rubrik.

vaknade tio minuter innan tåget gick imorse. med världens magknip som grädden på moset, kunde inte ens stå rakt. men hann gjorde jag ialla fall!

idag tänker jag ta tidiga tåget hem. tänker inte komma hem vid 18 på en fredagkväll. är sugen på att hitta på något så är det nån som är på är det bara att höra av sig!

nu ska jag fortsätta vänta på linnéa satt jag har någon tekompis såhär på morgonkvisten!

jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams

vaaaarför kan folk inte bara vara ärliga? och om man nu måste vara falsk, vaaarför göra allting så sjukt genomskinligt?????? åh herregud. blir alldeles matt jag.
IALLAFALL, så åkte vi ner med doris och nils till erikslund ikväll. passade även på att fira bästa sara som fyller år imorgon. och soffmys med lilla älsklingstjejen såklart! bland det mysigaste som finns tror jag.
nu ska jag ta och sätta några låtar på nedladdning och sminka av mig och borsta tänderna under tiden. sedan efter att jag fått in låtarna på luren får det nog fan vara sovtime, har en känsla av att förkylningen är på ingång. har vaknat flera mornar nu med världens ondaste hals, trots att jag inte haft fönstret öppet på natten. jag som hatar att sova med fönstret stängt, blir så varmt och snuskigt.

frukostvälling!

var först meningen att vi skulle åka till erikslund med dom sista kattungarna till sara och morbror ikväll. men det blev så att vi tar det imorgon istället. så nu ska jag höpp in i duschen och sen koka frukostvälling. huuur gott är inte de?
krämigt osv ♥
nu ska jag sätta igång! hääj

baby I was born this way.


jåbiga tider

hoppas på att få ta 14.13 tåget hooome. våran grupp hittar ju endå inga svar på frågorna våra. och utan dom svaren blir det lite svårt att arbeta då det är svaren man ska skriva om. anton har försökt att ringa nån bonde men han svarar inteeee. åååhh, får vi inge svar innan mitt tåg går har jag funderingar på att dra.

eller juste, rektorn ska ju komma och prata om praktik och grejer runt halv två. hoppas hon är snabb!

löx

börjar praktiken på arken på onsdag till veckan. och dåå börjar jag toooolv! varje onsdag! hur lyx? med tanke på att vi börjar halv nio alla andra dagar.

förövrigt så har jag mjukisbyxor idag igen. illa. har haft det två dagar nu. och jag som brukar störa mig på folk som har det flera dagar i rad (mycket att störa sig på I know).

idag är det ju egentligen praktikdag så då får vi ju ingen lunch på arenan. så jag har med lasange (?!) som mamma köpte till mig igår. längtar tills det är lunch!

sov ju med baby inatt också, och så kollade vi på idol igår. och gud va många bra de är, älskar mikael med oranget hår, så himla söt!

bajs

har nå projektarbete. det är typ bara stackars linnéa som försöker få det att gå framåt medans vi andra fbchattar.
ska iallafall ta reda på fakta om mjölkbönder, kossor och mjölk (nu kanske ni förstår varför det mest bara är flams).

nu kör vi igång igeeen! jåbit. skriv mer sen hej

hej. idag är vi fina.


morgooon

sitter på skolan, har tryckt i mig min älskade youghurt (kunde ni gissa annat?) och börjar om sisådär en kvart.
ska fråga mamma ifall hon kan kolla hur mycket pengar jag har på kortet, har jag gott om slantar vinglar jag ner på stan en sväng och köper lite mjölk att ha i teet. döäckligt annars ju.

ikväll kommer bubbas till mig också, så det blir mys för heela slanten! inte helt fel.
och imorgon har jag planer på att åka till erikslund och mysa med bäbiis. inte helt fel det heller.

hörs väl kanske senare. pusss

hej

skulle fördjupa oss i en ras och skriva en redovisning. tänkte ta berner sennen men den tog bAjSvilma. men jag tar fralla jag! inte fy skam det heller.
inte kom älskipälski ikväll heller, han var redan hemma när jag frågade. meeen imoorgoooon! ♥
sen så stör jag mig nå oerhört mycket på att bloglovin ballat ur.

middaaaag

inväntar middag, hungrig som en varg!! varma mackor är det som står på menyn idag.
sen kommer det någon och ska hämta en kattunge, ingen aning om vem för dom var aldrig hit och kollade på den. menmen!

you make me feel like I'm the only girl in the world

hade som sagt profildag idag. tur att vi inte var ute så mycket eftersom det endå bara regnade.
fick lära oss om olika dragsporter och sånt, blev faktiskt en gnutta intresserad.
men blöt hann vi bli endå, ester rejsade ju runt i gräset med kompisen(?) tea som mest bara är våldsam.

hur som helst så var vi båda genomfrusna och dyngsura när vi kom hem. så jag gjorde iordning en fusk mjukpepparkaka och hoppade sedan in i en vaaarm dusch. sen när jag var färdig var det esters tur att få duscha och tinas upp lite. så nu är vi båda varma och glada! väntar på att pepparkakan ska kallna så jag kan gå och ta mig någon bit.

ska försöka få hit finälskling så jag har någon att mysa med inatt också. hiihiii. goosigt.



känner att lite nya underkläder skulle vara på sin plats


jag försöker men förlorar varje gång

har fått min risiga toppar uppfräschade och tagit mig en skööön promenad med da hund. enda tills håkan kom och tyckte att jag skulle åka med han biten som var kvar.

nu på kvällskvisten har jag fightas med att klippa esters klor (vilket inte alls är populärt - man måste ju sitta still!!)
och så ska jag packa ner lite godis och sånt åt henne tills imorgon då det är en dag på timrå brukshundklubb och en massa bus hundkompisarna som väntar.
vi hörs imorgon folks! kyss

min nya fina tekopp.
finns på indiska för ungefär 70 kronor.

hooome

kom hem för en stund sen.
och nu är det en familj som har hämtat två kattungar också, berit och elsa.

efter maten går jag upp till mormor så hon får klippa mina toppar, väldigt välbehövligt kan jag lova. dom bara rasar av mig ju.

mys med snuff ♥

myshelg

har spenderat hela helgen i erikslund, massa mys med anna, snuffis, sara och morbror!
igår var saras syster sofie och deras mamma här och åt kräftor. och i fredags hade vi tacoskväll här med hela familjen leidebring och mamma källström
idag ska vi ta en premiärtur runt erikslund med snuff i barnvagnen! mys säger jag bara.

hör av mig senare när jag kommer hem. puss!

del av önskelistaaan

medans jag väntar på att rektorn ska komma och prata om elevkorten så visar jag lite grejer jag önskar mig i födelsedagspresent till ester (mest bara för att mamma ska se).



alltså reflexen, inte hunden





såååååå! :D




m-m-m

har precis vart och ätit lunch med flickorna. och vet ni vaaad? vi ska få elevkort så vi kan äta lunch på stan! subway here we come!!
nej men jag är iallafall klar med allt vi ska göra så jag sitter mest bara på hööks hemsida och kollar på grejer till ester. har massa jag vill köpa åt henne till vintern.

skolaaa.

mmmm, vad jag älskar att åka tåg som luktar spya ♥♥
sitter iallafall och dricker mitt morgonte nu. utan mjölk............ fml.

åker tidiga tåget hem idag också, har bara en uppgift kvar att göra den här veckan och det går nog fooort!
och när jag kommer hem åker jag och anna till erikslund och gosar med våran myysbebis! blir väl förmodligen att jag sover där också.

nej men jag har väl inte så mycket mer som ni bör veta nu sååå jag återkommer väl. puss!

godernatt

ligger med min värmekudde under täcket nu (vad skulle jag gjort utan den?), så himla vaaarm.
det fattas bara en stooor kopp te och en älskling. påtal om han så kommer jag nog inte få träffa han på hela helgen.. anna är ju här så man vill ju passa på att umgås med henne också, det är ju inte direkt ofta hon kommer hit!

nej men hörni nu ska jag sova. godnatt på er!

angry

ahhh, jävla konstig skola man har. tar tillbaka det positiva jag sa om den imorse. hejhej dubbelmoral. usch.
välj inte real ifall ni inte vill bli besvikna.

sitter iallafall och tittar när mamma lagar mat nu. vet inte riktigt vad de är hon kokar ihop men det visar sig väl.
sen ska jag ta en promenad med ester upp till mormor och morfar och sen följa med dom och hämta anna vid tåget vid åtta! hoppas på att jag kan sova där också! så kan jag få ta mig en uppfriskande morgonpromenad ner till stationen.

den här tygburen tänkte jag iallafall skaffa till ester. eller kanske önska mig i födelsedagspresent.



säg ingenting till mig, jag vet allt ändå

kör morgon bloggning i vanlig ordning.

sitter på skolan nu och dricker te hur min superstora tekopp som jag och linnéa var iväg på indiska och köpte igår. fast hon köpte ju en egen såklart. det är fortfarande rätt lite folk men det droppar in lite eftersom.
tycker även att det är rätt lyxigt att vi är den enda klassen på skolan, eftersom skolan är nystartad. så allting är liksom supernytt och vi får bestämma nästan allting själva hur vi vill ha det och så!

idag har vi iallafall första idrottslektionen och vi skulle spela brännboll någonstans tror jag. kan ju bli spännande i det här vädret. först hade jenny tänkt att vi skulle springa någon runda, men det blåvägrade allihopa, så det blev som sagt brännboll.

ikväll hade jag tänkt höra ifall det går bra att jag sover hos mormor och morfar, och få massa gofika! och så vill jag åka ner till erikslund och mysa med liiitenkusin/lillasyster (som sara & morbror säger). men mormor och morfar lär väl endå ska ner dit antar jag!

nu ska jag dricka upp mitt te och sen ta tag i nästa projekt. hörs senare!

för jag är så mycket starkare än du

vart klar med uppgiften och lämnade in den till jenny idag!! wohooo.
när jag kom hem åt jag lite mat. och innan när jag satt på tåget påväg hem undrade felicia ifall jag ville med på prommis vid åtta tiden. och visst ville jag det! så nu har vi gått en rejäl runda runt nästan hela ånge tror jag och pratat om allt vi brukar prata om. tror att om någon skulle höra oss skulle dom tro att vi inte var riktigt kloka i huvet. vilket vi inte ens är MENMEN.
nu har jag, mina kalla ben och min svettiga hund precis kommit in. jag håller på att värma värmekudden i mikron som jag tänkte värma mina fötter och ben med. och så tänkte jag ringa toni men min telefon lider ju av något allvarligt....
nu ska jag hämta värmekudden och fortsätta kriga med luren! godnatt

hard work work

sitter och väntar på att linnéa ska komma tillbaka med sandras anteckningar sen intervjun så att jag kan göra en uppsats (eller vad jag ska kalla det) utifrån dom. tycker att det går rätt bra och att det är intressant. allting går bra, sålänge det inte är matte! åh nu kom hon med dom, nu är det bara hard work som gäller. måste vara klar tills tåget går. tur jag har linnéa som sällskap!

tidsfördriv

sitter fortfarande och bara häckar. men om typ en halvtimme ska jag, linnéa och sandra börja dra oss mot bussen. vi ska på ett möte med en hundfysioterapeut till projektarbetet. måste knyta conversen innan också, jobbigt.... haha.
i eftermiddag när jag kommer till ånge tänkte jag höra med mormor ifall hon ville klippa topparna på mig, dom är verkligen katastrof nu.
nu ska jag vara social med min påjkven igen! puss

godmorgon

hej alla vänner och ovänner och fina och fula. nääärå.
kör den vanliga morgonbloggningen iallafall då jag kom till skolan för en stund sen och vi inte har börjat än. det är typ bara jag, matildax3, carro och jenniferx2 här + freja och viggo (hundar). har precis ätit av min älskade yoghurt (as always) och ska strax springa iväg och hämta min loggbok och skriva lite i den eftersom jag inte gjorde det igår. bajs på mig.
igårkväll var det myyss till tusen. efter middagen åkte jag och mamma till erikslund och hälsade på kusin, satt och höll i henne hela tiden vi var där typ. sååå liiiteen ♥ och sen när jag kom hem duschade jag och så kollade jag på film och myste med älskling. men somnade typ efter halva höhö..

nu ska jag hämta loggisbokis. hej!

you make me wanna puke

har precis vart och ätit lunch med mina kåmpizar vilma, linnéa, matilda, linn och raul! god mat var det idag för en gångsskull också. kanske var det för att chefen för matsalen var här imorse och att vi fick vräka ur oss alla äckligheter om matsalen? MAYBE. nu ska jag ta mig ett glas saft! hoppas på att jag får ta 14.13 tåget hem också. men det lär man ju inte fåååå. äh, hej på er

värdelöst

hej på er!
kom fram till skolan för en kvart sen ungefär, dödshungrig. så tänkte att jag skulle sleva i mig lite av min dödlgt goda yoghurt när jag kom hit. men tror ni inte den hade blivit rinnig och snuskig eller? fml.
så nu får jag gå runt här och dreggla tills det är lunch. om jag inte rullar ner för backen och in på hemköp dvs.
eller nu kanske? fast det orkar jag nog inte. har ju precis kämpat mig upp för alla trappor.

jamen det här vart ju ett väldigt meningsfullt inlägg..
för att ha något positivt att komma med så ska jag mysa med älskling ikväll. men först ska jag nog till erikslund och snusa bebis.

nu ska jag gå och kasta min yoghurt!

hårfärgning he he

hehe sitter nu med färg i håret endå.. hatar när saker och ting ser ojämnt/konstigt/oklart ut. typ någon tvångstanke.
aja, får se hur det slutar den här gången iallafall!
toni kom föressten inte ikväll, vi bestämde att det blir imorgon istället eftersom han ska hem och fixa nå papper till körskolan eftersom han ska skriva in sig imorgon! så inom en kort framtid kan vi åka på egna äventyr, bara han och jag.

nu ska jag strax hoppa in i duschen när jag ska skölja ur de här, sen ska jag nog lägga mig i sängen och titta på en irene huss film jag laddade ner förut. älskar dom filmerna bara för att det dyker upp en berner sennen någon ynka scen varje film.
haha men jaja, nu äre dags!

pictures



var ute på en promenad med ester förut. hade lite dåligt samvete över att jag legat sjuk hela dagen och att hon inte fått röra sig. och nu såhär i efterhand känner jag att det nog var en ganska dum idé. känner mig ju inte piggare direkt.. vart ännu mer tung i huvudet och slö. aja, men imorgon måste jag till skolan iallafall. projektet ska vara klart på onsdag.

nu ska jag iallafall dra mig in till duschen och sen ska jag nog poppa popcorn. smörpopcorn med vitlökspulver såklart. skulle egentligen har färgat klart håret idag också, men helt ärligt så orkar jag inte det nu. så jag får gå runt och se ut som en skabbräv någon/en dag till.


är det någon som vet ifall de är idol ikväll förresten?

I just want to know what's wrong with me

åååh vad jag gillar när ester pruttar så det dånar, och sen när lukten smyger sig på så springer hon iväg. den lilla äckelkorven.
väntar iallafall på älskling nu som är på körskolan. sen kommer han hit och spenderar natten här, känner jag oss rätt blir det nog bara mys, filmer och en massa gotta ♥

update

fick precis reda på att anna kommer upp till helgen, hon berättade även att vi ska pierca oss..? undra vad hon har tänkt sig nu ja! menmen, det är bara att hänga med i svängarna de :D eller så menade hon att hon skulle? aja, whatever!
ikväll kommer honeyboney till mig iallafall! måste få pussa lite på han ju!

har förresten sett klart water for elephants nu. den har ju goda chanser till bli en ny favorit kan jag ju säga.

home from school

ligger nyvaken i sängen och lyssnar på ester som är nyäten medans hon gör sina konstiga ljud. hon brukar göra så när hon har ätit.
idag är jag iallafall hemma från skolan som ni kanske förstog. för att jag började få ont i halsen igårkväll, och mats har ju halsfluss så vi trodde att de va de som var på gång. och det går ju inte att äventyra när man möjligtvis får pussa på världens sötaste kusin imorgon eller på onsdag!
kanske skulle tillägga att vi skulle vara ute med hundarna idag också, hade vi vart inne i klassrummet så hade jag ju kunnat vara med.

hur söt är hon inte då?! lillfröken ♥

rädhäd

bildbevis

was it I?

har ätit pizza, druckit cola och kollat på irene huss med mamma och mats ikväll! nu ska jag gå och dricka lite mer cola innan jag ska börja packa esters grejer eftersom hon ska med på skolan imorgon. hoppas på att hon sitter lika tyst och snällt som dom andra hundarna gjorde förra gången bara. men inte hon. hehe..
aja. visar väl någon bild sen på röhöve mitt å.

hej

nu är jag röööd i lilllhöve! dock måste vi åka och handla en till färg då det blonda lyser igenom lite i topparna.
men det fixar sä! sen blir det pizza. M-M-MMMMMM!

HÖST

vet ni vad? idag blir jag redhead igen! äntligen. får se hur jag trivs den här gången då.

och så älskar jag hösten, för nu är det verkligen höst. och så är det bara typ en och en halv månad kvar tills jag blir ett år äldre. jag hoppas verkligen på tungpiercingen då.

nu kommer mamma med min lilla prinsessa så ska gå ner och pussas med henne nu!

rörigt inlägg

hejsan
sitter hemma hos mormor och morfar nu och ska strax gå ut på gården och hjälpa dom att dra ris och grejer.
gick ju på hockey förut. eller ja, jag kom dit när det var slut och alla gick hem. men vi kan ju alltid låtsas att jag var där hela tiden! fick iallafall sällskap av felicia och kattis när jag sen gick upp till mormor, pratade lite strunt och så.

och jag ska sova här inatt!! jag och mormor ska baka bullar och sånt sen tror jag till morbror och sara så att dom har tills dom kommer hem, dom lär nog få hem en hel drös med folk som vill hälsa på lilltjejen =)
jag har frågat sara också ifall jag får lägga ut bild på bebis på bloggen, men inte fått något svar ännu så ni får se en sen ifall dom tyckte de var okej!
rörigt inlägg, men nu ska jag gå ut och hjälpa till!

mornmorn

vaknade nyss! ska höpp in i duschen nu och sen följa med felicia på hockey. vet inte vilka som skulle spela men det lär nog visa sig.
oj det har visst börjat så måste nog skynda mig lite! hörs

fläskberg here I come

känner att min stackars vikt ligger risigt till av att gå skola mitt inne i stan. blev donken till lunch och subway på tåget idag. he he. nejdå. skämt o sido :D men lyx äre iallafall! tur att man har hund så man måste motionera!

och imorgon blire nog inge östersund eftersom dom inte får ha besök när dom fortfarande ligger på bb. men när dom flyttas till patienthotellet tror jag man fick komma! :)

och ja jag har börjat brytit emot "argtrenden" och skrivit smileys :D:D:D:)  :P:P ;)

ÄNTLIGEN

KUSIN HAR ANLÄNT TILL VÄRLDEN! kl 13.25! en tjeeej :D tur det, med tanke på allt rosa gullegull jag och mamma har köpt :D kanske kan visa bild, men vet inte om jag får lägga ut någon än :)
nu väntar jag på att mamma och toni ska komma hem, mamma har vart fram på byn och hämta honom.
och ikväll blire irene huss + ost och kex! wanderfoool!
nu ska jag fortsätta trycka i mig godsaker! puss

waiting

nu är den där speciella dagen här! om allt går som det ska, så är det bara cirkus en timme kvar tills kusin nummer sju plockas ut till världen. sitter och håller förväntansfullt i telefonen i väntan på det där mmset som tydligen ska dyka upp sen. och imorgon får vi komma och hälsa på! kameran följer med såklart! lär ju bli omänskligt söt eftersom det är en leidebring iallafall.

jag sitter iallafall på skolan nu och äter youghurt. har en liter youghurt som väntar på mig här i kylskåpet varje morgon då jag kommer. persika och passionsmak, fina grejer de kan jag lova!
idag ska vi starta upp ett nytt projekt, spännandääää! men hur vi ska hinna med fem projekt på tre veckor (?) förstår jag inte. äh, det kan ju inte mer än gå åt helvete.
har förresten en godispåse kvar här sen jag och vilma handlade godis så nu har jag de jag gör ett tag innan vi börjar!

långpromenad

har precis kommit in efter en två timmars promenad med ester och jossan. lite död man är nu eller.
ska tvätta bort sminket, borsta tänderna osv för att sen bädda ner mig i sängen och nattprata med älskling. får troligtvis pussas en sväng med han imorgon!! åh längtarr.
nu ska jag gå och hinka i mig några liter iskallt vatten. hörshej

tjockpannkakor i sikte

sitter och väntar på att mamma ska komma hem! för då blire att stoppa ner lite tjockpannkakor i magen. sen efter maten ska jag och ester ut på promenad med jossan! men nu medans jag väntar ska jag gå och träna "vinka" med  henne. hon kunde fortfarande när jag provade förut!

night

har tvättat kläder, hängt upp dom jag tänkt ha imorgon på stolar i köket så dom torkar fortare och nu är det dags att prata med finälsklingen en stund och sen inta liggläge och blunda några timmar!
imorgon tänkte jag dra fram valpögorna på tjejerna och fråga ifall dom vill äta lunch på subway, men det blir nog inte så svårt kan jag tänka mig :D

vinkvink

var ju meningen att jag skulle få en kusin idag (planerat kejsarsnitt). men helt plötsligt kom läkarna och sa att det inte fanns någon operationssal ledig. men på fredag morgon kommer h*n! äntligen. så på lördag åker jag, mormor, mamma och morfar till östersunds bb och tittar på nykomlingen! längtar!
jag och mamma sitter och tittar på bonde söker fru nu iallafall. ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi äta ostkaka med hallonsylt!

ååhh vet ni vad jag har lärt ester idag??
ATT VINKA! :D hon är så himla lättlärd så det är så himla kul att hålla på. hade inte ens tränat i tio minuter så kunde hon sen, visst behövs det massa repetion och så men de gör vi imorgon så hon får vila lite. hon vart lite okoncentrerad på slutet så vi gav oss medans hon fortfarande tyckte det var roligt.
det var förresten linnéa jag vart inspirerad av idag när hon sa att hon lärt sin tea att vinka, tänkte att jag var tvungen att pröva och min prinsessa kunde hon också! såklart!



skola

sitter på skolan nuuu. har precis ätit lunch, spagetti och köttfärssås vättni! nej men vi äter inte på arenan på onsdagar utan på skolan eftersom detta egentligen är en apl-dag. men de har vi inte kommit igång med än.
nu har inte jag tid att skriva längre, ska söka reda på massa information till projektet som jag, linnéa, sandra, julia och anton håller på med innan klockan ett då vi har ett möte bokat på hundens hus.

och hörni!! köpte hårfärg imorse då jag och vilma var nere på stan! så nu ska jag bara samla lite mod. sen är jag redhead igen! wiiiie :D

idolbajs

alltså vem i helvete har släpat in alexander bard i idoljuryn?! han vet ju inte ens vad det är han ska bedöma! "ifrån mig får du ett nej, för du ser ut som en 40årig mamma som ska gå till lekparken med sina barn." ÖÖH, SOM ATT DET HAR MED SAKEN ATT GÖRA?!

idol, daim, dusch



ligger i soffan och glor på idol med mami! ska hämta varsin daim att sitta och knapra på så snart jag skrivit klart det här. och så flädercidern jag har kvar från bion igår. när idol är slut ska jag ta mig en kokhet dusch och skrubba in mig i min nya aloevera-peeling som jag bl.a. fick av mormor och morfar efter att dom vart utomlands! sen den här veckan övernattar jag i mammas sovrum med henne eftersom mats är och jagar hela veckan! weeehoo

och sen på onsdag/torsdag händer det något aaalldeles speciellt. dom som har mig på facebook vet redan.
men er andra berättar jag för då.

nu börjar idol igen! puss

i väntan på bättre tider. och att en hund ska vakna

idag blire pasta igeeen, fast pasta i ädelost sås den här gången muuums!!
sitter i soffan och kikar på mtv medans jag väntar på att mamma ska komma hem, med min telefon. smart som jag är lyckades jag glömma den på hennes jobb, och livet funkar ju liksom inte ifall jag inte kan skriva med bulläää! men det ordnar sig snart som sagt. nu ska jag kika igenom en hundtidning jag fick av mamma för någon dag sen! 
vet att det här var väldigt viktig information för er. men jag skriver mest bara för mig själv.

slut som artister

idag var det första dagen för ester på skolan! eller ja, vi var ju på brukshundklubben i timrå då.
imorse var hon helt vild och galen och ville inte sitta still en sekund. men sen när vi släppte alla hundar så att dom skulle få busa var hon inte så morsk längre, hon var minst av alla så det blev lite läskigt. så hon satt mest bara vid mig och tittade när dom andra busade. lillsnuppan, nu sover hon som en stock. vart helt slut bäsen min :) men det är väldigt nyttigt för henne att vara med så många hundar och människor på samma gång.

lilla älskligen när hon var en pytteliten tjockkorvas.

själv sitter jag och trycker i mig mackor och oboy. är så sjukt hungrig varje dag när jag kommer hem eftersom att maten på arenan är så äcklig att man knappt äter nåt. men hela klassen har klagat så nu byter vi förmodligen till åkersvik! :) medelpads bästa matsal. klart dom bästa ska ha det bästa! ;)
nu ska jag göra mer mackor. hörs!

baby you're all that I want

var meningen att vi skulle till stan och fira, men vi upptäckte att det inte gick nå bra tåg så vi myste till det här istället. lagade middag (asgod pasta med sås och sallad och grejer). och så har vi vart på bio och trykt i oss lite gott! lite klassiker sådär, men jättemysigt! :)

jag älskar dig

myshelg

är med finaste ääälskling! ♥ återkommer på söndag. eller måndag.

hudiksvall nästa

bloggar bara en snabbis nu! (fast jag egentligen inte hinner)
tänkte bara säga att jag ska kleee på määä nuuu. och sen äta något lite fort! mamma kommer och hämtar mig typ kvart över, då drar vi till hudiksvall! hörs när jag kommer hem.

meeeeeeeen

någon mer som inte bloglovin funkar för eller?! jävla skitgrejer.

blablaa

nej men nu ni!! till veckan blir jag readhead igen. så. tråkigt. att. vara. blond. PUNKT :D
nej men ska bleka hårbotten där utväxterna gömmer sig en gång innan jag färgar för att försöka få de någorlunda jämnt! åh nu vart jag pepp. fast kommer säkert fega ur och dra på det i några veckor till. men imorgon införskaffas nog färgen iallafall!
så, nu fick ni lite info om det också. mycket intressant antar jag.
har jag nämnt att jag har fått helg nu förresten? he he

it's only you and me

har precis ätit middag, pööölsa. fina grejer det. nu funderar jag på om jag ska vara lite hurtig och ta en forsönrunt-runda med min kära dog. som förövrigt ska till en ögonspecialist i hudiksvall imorgon då det visade sig att veterinären i fränsta gett henne fel behandling i flera veckor. vilket känns ganska irreterande eftersom ett sår på hornhinnan kan sluta i blindhet ifall man inte får rätt behandling fort. aja, imorgon ska vi iväg iallafall. men det finns folk till allt säger jag bara.

nej men forsön runt blir det nu. och en dusch + ansiktsmask när jag kommer hem.

you're only alive because it's illegal to kill you

råkade köpa en tröja idag heheee. känner att det inte bådar gott för min stackars ekonomi att gå i stan. men lätt värt endå! sitter för tillfälligt och lyssnar på mammakatt utanför fönstret som skrik-jamar med en råtta i käften för att hon absolut ska komma in och bju barna sina på middag, men det går inte vägen. så hon får kalasa på den själv istället. håller på att uppdatera datorn så ska starta om den nu! hörs laaaterrrr