Dåligt samvete

Det känns som om jag går på automatik och batteriet börjar ta slut så allt bara blir segare och segare.. Vill bli mitt gamla jag igen. Och det blir ju så att allt runt om mig drabbas, speciellt Ester. Har inte kört ett riktigt träningspass med henne på för länge. Måste ändra på det, vare sig jag har ork eller inte.
Ikväll får hon ha lite hjärngympa själv, att kasta ut godisar på golvet och lägga en filt över är perfekt för att få hjärnan att jobba även fast man själv inte har ork/tid. Sedan blir det en kvällsprommis med lite lydnadsträning och avsluta med bus och spring. Så kan jag ju lägga mig med gott samvete ikväll iallafall.

Och blogg.se-appen krånglar fortfarande så därför blir det inga bilder..

wihooo

Sitter och söker inspiration till en tattoo. Nu när jag väl får så blir jag osäker på vad jag vill göra haha.. Vet bara att jag vill göra något som symboliserar något som betyder något för mig. Och inte bara kladda dit något "fint" bara för att. Men det är iallafall bara lönen som fattas innan jag låter nålen komma över mig! :))

Nu ska jag ut och borsta av huliganen med kardan eftersom hon fortfarande fäller så sjuukt?!?! Sängen blir ju alldeles svart av hår vilket inte känns så fräscht. Och sedan byta lakan å grejer :) Sen får vi se vad kvällen bjur på!

Förresten, vill göra om bloggen till något enklare. Någon som har lust att hjälpa mig? Var in och kikade på dom där jävla koderna förut och tänk att jag fattade inte mer nu än förra gången :)

Best thing I ever had

Är så glad över att ha världens finaste kille vid min sida. Som verkligen gör mig glad, på riktigt, utan att jag behöver ljuga för mig själv om att jag är det. Någon som fungerar likadant som jag och förstår sig på mig. Kan knappt fatta att det är sant. Ska verkligen ta vara på det här och göra mitt allra bästa för att det ska fungera för oss båda. ♥

Sjuk

Har legat sjuk sedan vi kom hem ifrån Dublin så det har inte blivit någon träning de senaste dagarna. Men utst. träning, kontakt och "sök" inomhus har det blivit. Alltid något :) Är nu även anmäld till Svenstaviks internationella utställning i Augusti. 

You can never make the same mistake twice. Because the second time you make it, it's not a mistake, it's a choice.

Försöker lita på sanningen och kväva all gråt.

Hundbus

Vad faaaaan har dom gjort med sidan? idiotjävlar.

Tänkte iallafall berätta om "träningen" med Linnéa och Tea som inte blev så mycket träning. Det vart mest att vi tränade på att man ska vara lugn i koppel och inomhus, alltså att det bara får busas när man är lös ute. Sen så badade hundarna, eller ja Ester mest. Så kul att se att hon gillar det eftersom hon inte gjorde det förra sommaren. Dom var inte här så jättelänge så det var mest det vi hann göra. Och fika osv. såklart! Har även börjat vara stenhård i kopplet, har varit lite slapp och låtit henne gått som hon velat och i långkoppel för ofta. Men sånt får hon numera roa sig med lös.

Sen så har vi varit sista gången på allmänlydnad 1, så nu håller vi utkik efter 2an och efter det tänkte vi prova på lite rallylydnad :) Ser framemot det!

Idag har det varit studentfirande här i Ånge och Ester var med, och lite mer miljöträning krävs också! Hon trodde att alla var där för att hälsa på henne ;) Haha, det känns verkligen som att hon har kommit i "valpåldern" igen, bråkig och flamsig heela tiden! Menmen, då har vi lite att jobba på.

Just ja, har en massa bilder sen Tea och Ester busade på telefonen, men jag kan inte logga in på blogg.se-appen??? så till dess får ni överleva utan.

 

 


Finbesök

Har finbesök utav Vilma tills på fredag så därför blir nog både träning och uppdatering lite kass. Men imorgon så kommer Linnéa och Tea på lite utställningsträning men det lär jag skriva om sen.
Jag och Vilma gör iallafall mest bara det vi är bäst på, ÄTER! Och förut idag kom älskis och gjorde oss sällskap en stund. Galet vad kär man kan bli.


Träning

Har varit på träning ikväll. Vi var inne i Ånge och körde miljöträning, otroligt nyttigt och bra! Nånting jag måste göra mer. Vi jobbade mest på att man inte ska dra i kopplet, för det är ju lite annat i "verkligheten" än på plan ;) men dock bara när man går fler än en, då hon är väldigt mycket för att vara "först". Hur som helst så fick vi ordning på det på slutet, hon vet själv att hon gör fel nu iallafall, men sen om man väljer att lyssna på matte eller inte är ju en annan femma ;) trotsdamen. För att berätta lite positivt också så är hon väldigt, väääldigt orädd i alla miljöer. Aldrig varit med om att hon har varit rädd för något. Så det är skönt! Även roligt att man ser så mycket likheter mellan Ester och Matildas staffe Mitzy. Kroppen, beteendet och koppeldragningen. Vi jobbade på samma saker idag, haha! Så det går ju inte att ta miste på att det finns lite släktdrag i raserna :)

Bild från förra sommaren.

bilder ifrån utställningen i helgen

FBK:s 30års jubileum Kolmården



Ta vara på varandra innan det är försent!

Så otroligt fort allting går. Jag kände honom inte utan visste bara vem han var och att jag är lika gammal som hans syster. Finner inga ord, förutom att det är helt ofattbart! Alla tankar ikväll går till honom och hans familj.
Ta hand om och var rädda om varandra!!

Det är även sånna här kvällar som man inte vill sova själv, och min finaste åkte för ett tag sen.. Ska iallafall försöka blunda nu ändå och tänka på något annat..

Vila i frid.


Jubileum

Ska strax lägga mig efter en ok utställningsdag! Det blev ett very good på Ester och utan vidareplacering, som förra gången i Sundsvall. Så vi gick och tröstshoppade istället, och Ester är helt fascinerad och vild av alla runtom som är likadana :) Nu ikväll var vi alla uppe på ett berg och grillade till middag och så var det lite tal, livemusik och så. Supermysigt. Jag gick dock därifrån nästan direkt efter och gick en runda runt området med ester istället. Hade ju liksom inte sett allt än och eftersom vi ska åka imorn. Nu ska jag springa ner och duscha och sedan sova! Och hör och häpna, men jag längtar till Ånge, till världens bästa kille.

Satt även ett tag på bryggan nu ikväll Ester och jag, och bara myste.


Just nu

Klagar inte alls. Här kan jag sitta till dödagarn


Stjärna


Börjar med förberedelser

Har dragit av Ester med kardan (inte trodde jag att en fralla fällde SÅ mycket?!) så nu har hon fin och blank päls igen. Imorgon ska det duschas, göras rent i öron, borstas tänder, smörjas in trampdynor och klippas klor! Sen är vi redo för helgens utställning i.... Babababaaam...... Norrköping :) FBK:s egna, vilket betyder, bara frallor! 187 st anmälda, paradiset :)


valpsuget

skiter i att låsa den och gör om den till en hundblogg istället! för att jag tycker de är det enda värt att läsa om på andra bloggar och för att det är de jag tycker om allra mest. sooooon, amigos, sooooon!!

har iallafall hamnat i en valpperiod igen, och nu är jag helt inriktad på amstaff. har hittat en perfekt kennel som passar mig bra och har en massa planer! sitter som bänkad och bara läser, läser och läser.



True


USCH

Slutar från och med nu att bry mig om andra människor. Varför ska jag ställa upp och hunda efter då jag endast blir överkörd gång på gång? Hädanefter tänker jag endast göra det som känns rätt för mig och skita fullständigt i konsekvenserna för andra. Eftersom det tydligen är så jag har gjort hela tiden så blir det ingen större skillnad alltså. Allting blir så mycket enklare om man lär sig att stå för vad man gör och säger.
Kommer även att låsa den här bloggen inom kort, på riktigt den här gången. Och nej, något lösenord ges inte ut till någon.

bli nu ett med mig darling, jag vet att vi kan.


Want you to fight with me

Fattar inte varför allt ska hända på samma gång och hela skiten bara rasar över mig. Vetskapen av att aldrig mer ligga i sängen och skratta med dig så man tappar andan slaktar mig inombords, eller att kyssa dina läppar och känna att du faktiskt är med mig. Och jag hatar hur jag plågar mig själv med att lusläsa alla gamla sms. Åh, det här är mer än vad jag klarar av just nu.


All this weakness make me so sick

Värsta och längsta natten på hur länge som helst. Vill helst bara fortsätta ligga hela dagen men mattehjärtat håller inte för det. Ester ser så brydd ut när jag ligger såhär med gråtna ögon, så jag ska torka dom, ge min vän frukost och sen gå ut till skogen så hon får busa lite.