jag har vaknat mitt i natten av tystnaden och önskat att du sov här bredvid mig igen

Efter helgen blir det massa hundupdate.

reser mig och går vidare?

Försöker förstå hur man ena dagen kan betyda världen för någon, och andra är det som om man aldrig har existerat. Berättar jag för någon hur mycket den betyder för mig, då är det verkligen så. Det är ingenting som "går över" på en dag, även om det vore så väl. Är det för att du vet hur svag jag är och att du kan få mig till nästan vad du vill? Jag fattar verkligen ingenting. Eller jag kanske inte ens vill fatta. Varför är det alltid så att dom som faktiskt är kär i mig och visar att dom bryr sig, skiter jag fullständigt i och tvärtom? Det värsta är att du vet hur mycket det tar sönder mig, men endå är det skitsamma. Om det är bra så varför ska det krånglas för då hela tiden? Ååååh blir tokig. Fortsätter stänga av och låtsas som ingenting så blir det nog bra snart.
Det är sånna här gånger man inser hur viktiga ens vänner är. Tack för att ni finns! Är så dålig på att både visa det och höra av mig. Men jag är så oerhört tacksam


Det är skillnad på att ha en kuk och att va en kuk!


Heartbroken

Fattar inte att något så bra kan ta slut på bara en sekund. Tänker på allt vi sa att vi skulle göra.


Jag mår bra även fast det är en del av mig som saknas.

Näst sista lunchen på jobbet! Wohooo. Sen blir det sommarlov och frihet igen ett tag. Försöker se ljust på allting och gömma undan känslorna, och hittills har det funkat.


I'm down on my knees but I'm too proud to say please

Får verkligen gång på gång bevisat att allt människor säger är bullshit! Om man inte menar det man säger så varför inte bara knipa käft??? Kan man ju fundera på till dödagarn. Hade en träff förut på tre hundar och tränade lite och pratade massa utställning. Otroligt nyttigt att höra andras erfarenheter och åsikter eftersom jag är såpass nybörjare. Och Ester behöver verkligen socialtränas nu eftersom hon inte träffat andra hundar på hela sommaren. Så som tur är så ska vi göra om det snart igen.


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Sitter på jobbet just nu. Dom flesta är trötta efter lunchen så jag passade på att ta en liten fikarast. Slutar halv fyra och då cyklar jag hem och tar ut min vovve på träningspromenad i skogen. Nu får det vara slut på vilan! Hard work work nån timme till:)


all the roads we are traveling up and down

Who's gonna save tonight
It is hard to not give in because you're no longer breathing
And who's gonna save tonight if I don't
Who's gonna save tonight
I am down on my knees but I'm too proud to say please
And who's gonna save tonight if you won't

Jobb

Har jobbat hela veckan och det går hur bra som helst. Trivs verkligen och jag kommer sakna oldiesarna när dom här veckorna är över. Är sjukligt trött på kvällarna och kan sova flera timmar när jag kommit hem, men eftersom man gjort något bra av dagen så gör det mig ingenting. Hoppas även få en fastare röv som bonus då jag cyklar till och från varje dag. Lite senare blir det träning och bus med favorittjejen. :)


I wanna spend my nights and days between your arms

Hatar den här känslobomben jag har blivit. Så fort något är bra, så går jag igenom varje liten detalj och inbillar mig att allting egentligen är åt helvete. Tänker typ att, "men så här bra kan det väl inte vara? Det kan inte stämma för det har det aldrig varit förut." Att jag nästan tar avstånd ifrån människor för att jag inte vågar lita på när allt faktiskt är bra.

Behöver bara skriva av mig ibland, och då tar jag till bloggen som egentligen bara skulle handla om Ester och hennes träning. Men jag kan väl passa på att meddela att vi börjat komma igång igen och jag har fått tillbaka lusten och suget. Och det går faktiskt riktigt bra. Har nästan börjat fundera på att börja tävla lydnad och/eller rallylydnad. Men det tar vi senare, vi tränar på i våran egen takt och ser när vi är redo. :)

regntäcke

Begagnat är bra egentigen trots att jag aldrig gillat det riktigt. Har hittat en Back On Track regntäcke för ett bra pris som nästan är oanvänt. Har ju kollat på BOT-täcken tidigare men dom är ju så satans dyr nya. Hade även turen att få paxa det till lönen rullar in. Hade nog lessnat på det knallrosa ifrån Hurtta rätt fort endå haha. Nu kan jag leva ännu lyckligareee


I mitt liv är framrutan större än bakspegeln.

Känner att jag är inne i en happy-period nu. Trots att det hänt saker som är mindre roliga/bra så känner jag endå att jag kan hitta något positivt med det. Den här känslan av att jag är oövervinnlig vill jag leva med jämt. För det är det jag är. Jag börjar även förstå vad jag vill och har saker att se framemot för det mesta hela tiden. Har fått kontakt med några gamla vänner medans några försvunnit. Och endå känns allting TOPPEN! :) 


halsbandsfreaket talar

som jag har letat!!!! har köpt ett limex-halsband till ester äntligen :):):) hoppas bara att det passar nu.


Besvikelse på besvikelse

Förstår inte vad det är med den här byn och att gå bakom ryggen på folk. Försöker att vara folk till lags hela tiden, till ingen nytta alls tydligen.


du kan ta oss härifrån, om du vill.

önskar att du kom in genom dörren och sa att allt blir bra igen. att det bara var en mardröm.

Imagens_tumblr_-_meninas_chorando20120423-tumblr_lky70tluci1qeyjnao1_500_large_large

tur att melissa horn kan förklara mina känslor då jag själv inte finner ord.

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur.

all those feelings