Ye

Ligger och degar mig i soffan med vilmet. Vi ska väl strax göra oss i ordning för att sedan åka till stan hem till sofia där några tjejor väntar. Nu ska vi se klart på Grease!


Leverpastej

Jamen då ligg man här igen då. Vaknade typ 08 idag igen eftersom vilmas föräldrar härjade utanför. Upptäckte även att självaste Vilma har rymt ifrån mig inatt, in till soffan. Undrar om min rumpa var en bidragande orsak..? Och så längtar jag efter en rostis med leverpastej på. Ha en fin dag


Ööö

Har skedat med vilmis inatt upptäckte jag nu. Funderar starkt på att gå ner och duscha, synd att jag är så lat ba. Nu ska jag göra nåt drastiskt så hon vaknar. Hööörs


apa

har inte gjort ett piss på hela dagen. så sjukt ofokuserad så det finns inte. blir så less på mig själv.
men nu skiter vi i de för ikväll ska vi ha kuuuuul! peppar så ja snart pruttar på mig.
dom har ju lagt till saigon (kina) på matkortet så nu käkar vi kina varje daaaag! varvar subway och kina. enda lyxen den här skolan kommer med. idiåts. hejdå

Tumblr_m2l70mdlsx1qfdwsio1_500_large
I'm feelin' great
I'm feeling awesome
let me explain
You are the reason


En helg med mina allra bästa

Sitter på bussen mot skolan. Blir kvar i stan över helgen, så finskorna är putsade och partykläderna nerpackade! Woopwoop


Mina läppar saknar redan dina

Slår igen mina gröna nå par timmar innan uppstigning kl05. Godnatt alla fina som fortfarande hänger kvar här


Bara i smyg

Om man läser tigerbus.wordpress.com blir man lite extra sugen på en till hund. Fast de får inte mamma veta så hon blir sur på mä... Hehe

Fast det är ju en fralla och en cattledog hon skaffade om jag inte minns fel. Men jag vill ha tvåå frallisar


Från och med då

Allting har förändrats..


I'm only gonna hurt you

Hade praktikdag idag, gick super trots att de luktar satan. Nu ere maaat. Och nåt av mats barnbarn är här å. Kewl..


so why am I crying?

fick tåga hem tidigare idag. hade nationella imorse och drog garanterat på mig ett ig. var in på new yorker en sväng på lunchen också och tog en glutt, men det var ingen affär som föll mig i smaken ä om jag ska vara ärlig.
nu ska jag äta. vad annars?

jag tror att vi kan göra allting bättre

Har inte gjort något speciellt idag. Eldat gräs och chillat i solen baaaa. Väntar på mat nu, kyckling och ris ♥ och så har jag bestämt att varje söndag ska jag städa på rummet, bädda nytt i sängen och tvätta upp alla kläder inför kommande veckan. Fan va bra jag är. Nu ska jag sätta igång med allt det där så att jag hinner ta en prommis och ett träningspass med Ester sen. Pööösssnn!

Skiter väl jag i

Har precis slage upp mina gröna och ätit frukost. Nu tänkte jag tvinga mamma att jag ska ut och köra. Ska fan köra jävel i två år ända tills jag kan ta kortet så att jag blir jättedutttiiig.


!

väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan beställda detta efterlängtade halsband till ester :)
ifrån hurttas kollektion lifeguard

Every breath I take I'm breathing you

Har kört massa bil ikväll, enda till hussborg och tillbaka och det gick faktiskt asbra, är kung på växlarna och de nu. Nu ska jag krypa ner!


Och jag som lovat mig själv att inte falla för någon sådär igen

#


Mums

Har en pluggahemma dag idag, eller hos mormor rättare sagt. Sitter i vardagsrummet och tragglar igenom en bok för att sen kunna skriva en recension. Och nu har jag en känsla av att det vankas pannkakor i köket. Mormors pannkakor <3 to die for.


On my way to school


Lilian De Walls Minnesutställning off. 15/4-11

Japp, nu är första officiella utställning avklarad! Det blev ett Very Good för lillfisen så vi fick gå in igen, men då blev det ingen placering. Men jag är så nöjd endå för hon var så duktig i ringen, sket fullständigt i dom andra hundarna och gjorde vad jag bad om. Fick henne även att stå på kommando där ett tag, men det var nog omedvetet :) Men uppmuntrades gjorde det självklart iallafall. Fin kritik fick vi också, ska lägga ut den senare då vi ska översätta den till svenska först.




Systemkameran nästa gång tror jag ;)

Var förresten jätteroligt att se att det gick så bra för Lufsenburgs också. Två st blev 1a och en blev 2a! Kan ju meddela att jag vet redan nu var min nästa valp ska va ifrån :)

truueee shiiiat

Tumblr_m2gigjwsj41r7dxu6o1_500_large
Tumblr_m2gie34e1k1r7dxu6o1_500_largeTumblr_m2g0nbet2i1r7dxu6o1_500_large

Yes/skulle komme upp förut

Tog och drog på mig några ton feber och förkylning till morgondagens utställning. Men det sket man väl i, inget kan stoppa mä. Nu ska jag fortsätta kolla på överviktiga på tvn, suga halstabletter och läsa frallatidningen. Ester fick följa med Anna på promenad för ett tag sen så hon kommer nog hemlevererad snart så jag kan fixa det sista inför utställningen.


Du är ett bevis på att mitt hjärta lever

,


Erkänn min blogg är liite roligare nu när ni får nya bilder i varje inlägg? :))


Pics


Genomfrusna

Befinner mig i gubbyn med Kattis nu. Ester tog vi också med för den delen. Vi har vart på en två timmars oförglömlig vandring med hundarna, så nu har vi precis kommit in och dricker te och ska snart duscha. Inte direkt lite kyligt de va ute. Hasse är bortrest så vi har tjejmys. Nu, åter till filmen.


instagram

Har skaffat instagram nu också så följ mig där! :) petramichaela

Bilder ifrån gårdagens ringträning i Sundsvall.

Nu har vi äntligen börjat få ordning på ställandet, är så nöjd! Och det gick så bra igår, det vi ska fokusera på nu är att kolla tänderna. Mina nerver är väldigt lugnade inför söndag!


Lök forts.

Sitter återigen i Kattis soffa. Har vart och köpt lite gofika så nu väntar vi bara på filmen. Sov här inatt med, dock utan grabbar. Men lika gla va vi för de!


Lök

Ligger i Kattis soffa och glor på film. Somnade 08 imorse och vaknade 09 typ, skapligt trött vi är nu. Antar att det är för att vi klämde ner oss 4 st i hennes säng, men de va mys de med trots den dödliga värmen.

Och imorse kom Micke med ett varsitt påskägg till mig och Kattis. Gölle!


Mys

Jag och mini legat i soffan och pysslat på med hennes leksaker ett bra tag här på morgonen. Nu blir det lunch sen blir det hundprommis, det allra bästa här i livet, speciellt när man är flera.


Tjejdag

Är i gubbyn nu hos min andra familj. Väntar på att Sara ska träna klart och duscha för sen åker vi ut och kikar i lite affärer Sara, Isabelle, och jag. Tjejdag med andra ord!

 


everything

träningen ikväll gick super. är så stolt över min tjej. tränade mycket kontakt och stanna idag. kontakten sitter nästan som ett smäck men stanna och sitta breve mig ska vi träna lite mer på under lovet. är så extra glad och stolt varje gång jag kommer hem ifrån träningen, hon är verkligen bäst min ester ♥


men det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

tar en prommis med bebisen. sen blir det mest bokläsning och chill. ikväll är det kurs och jag är så peppp, för hon är så duktig min tjej ♥

Det är väl sånna här dagar man känner hopp om livet?


Skulle publicerats igår

Jag och Ester pustar ut lite i sängen efter en hård dag. Körde spår idag på kursen, roligare än vad jag trodde faktiskt. Något vi helt klart ska prova fler gånger. Sen åkte vi till erikslund och grillade och myste på, även Kattis och hennes familj kom så det var kul att träffa henne lite, inte direkt ofta det händer nu för tiden. Nu ska vi fortsätta chilla med nåt avsnitt av andra avenyn innan det blir hårfärgning för både mig och mamma.


Nyvaken

Har precis ätit frukost, nu ska jag slänga på mig träningskläderna och sen dra ner till brukshundsklubben på kurs.

Trötta tjejer på bussen