Slits sönder om & om igen

Går och lägger mig, raderar den här dagen och dom sista veckorna. Att jag kan vara så jävla korkad.


Den enda jag har som aldrig sviker, den bästa av dom alla


will you remember what you promised me?

hoppas verkligen att det är beroende på veckan till varför jag mår som jag gör. åååh
känns som en sängdag idag.

Orkar inte mer.

.


Skiter it.

Så jävla less att bli behandlad hur som helst och sedan förväntas hunda efter och låtsas som ingenting.


Update operation tågresa

Har precis åkt ifrån Ljusdal. Men det känns som att jag lika gärna kunde tatt cykeln hem. Sen att någon sitter och släpper ut stjärtgaser och att ett barn är lika hysterisk som när vi lämnade Sthlm är väl en annan femma antar jag. Behöver jag nämna att jag aldrig sätter mig på ett tåg igen längre än till skolan?


Aldrig mer

Suttit på arsle och glott i två timmar nu. Börjar snart lipa när jag tänker på att vi skulle vart hemma åtta (bara det heter duga!!) men det blev krångel och vi blev tvungen att ta en omväg runt halva landet och bli två timmar sena. Ännu en anledning till att inte välja nåt annat än flyg. Sunkiga jävla pissgrejer


Hemfärd kl 16

Idag blir det hemfärd!! Saknar min fina hund, som förövrigt sträckt ena framtassen och är halt :( lilla hjärtat. Och ikväll ska jag gosa med babe, finally! De va ett tag sen nu.
De enda negativa med den här dagen är att jag måste ta tåget hem pga de här med skyways. KUL, liiite småsegt. Men men


Sommaaaaarrr

Hellu! Ligger i sängen medans dom andra dukar fram frukost, har planerat att kliva upp när de är färdigt. Idag ska jag inviga min nya fina blus som jag handlade igår på lunchshoppingen med vickan! Och så tror jag det blir att träffa mina kusiner som också är här, kul det blir ju inte allt för ofta. Nu ska jag kiiisssaaa!


Landat i Stockholm

Landade för några minuter sen på arlanda och sitter nu på expressen mot centralen där pappa möter mig. Sen hoppas jag på pizzakäk i björknäs! Finns ingen godare pizza :)

Haha blev btw lite charter av den här flygresan, flygvärdinnan började sjunga sommarvisor och passagerarna apploderade. Hahah


Train

Sitter på tåget nu som börjar rulla mot Sundsvall vilken minut som helst. Kom på i bilen att jag glömde mitt headset. Ville hänga mig. Men jag får väl köpa nå billigt skit på stan, för det går ju inte att resa nånstans utan musik!


Sooolskensmorgon

Hello! Vaknade precis så jag ska ta mig lite frukost och äta den på altanen innan jag lägger mig och steker lite fläsk. Ska dock smörja in mig idag, vore ju tråkigt om jag kom in med endast röda toner.
Och imorn åker jag till mitt älskade Stockholm!


you're perfect to me

slutade vid 15 på praktiken idag. sista dagen var det så jag fick med mig massa godsaker och grejer hem i ett paket! kul eftersom jag tyckte själv att det gick bra där också.
var upp till ica med ester förut, tänkte ta en träningspromenad. men det är ju bara att glömma i den här värmen med henne :/ så hon ligger och vilar nu så går vi ut på gräsmattan sen när det blivit svalare istället :) tänkte köra kontakt, platssitt/ligg och mycket inkallning. sånt som man aldrig kan få för mycket träning av :)
nu ska jag nog slänga i en hårfärg!

Härlig dag/skulle publicerats förut

Det blev full fart för lillhjärtat igår. Först en massa bus på skolan med de andra hundarna sen raka vägen hem på klubben för träning. Satt dock och passivitetstränade henne första stunden på träningen innan pausen eftersom hon var så slut. Sedan när vi fikade blev det vilotajm i bilen i lugn och ro. Sedan sista halvtimmen var vi med på plan vi också! Och hon var faktiskt riktigt duktig trots tröttheten.




Åkte med babe hem ifrån stan, vardagslyx! Var in och hälsade på hans sötmormor en sväng också. Och efter träningen kom han hit och sov med mig. Nu har han precis åkt och jag ska ta och göra värsta brakfrukosten och sedan ta med mig matteboken ut i solen!


I never want to be your whole life, just want to be your favourite part

 


I'll find a way

Är på äckligt dåligt humör så jag gör slut på den här kvällen och lägger mig och sover. Imorgon följer Ester med till Sundsvall och busar med sina fyrbenta klasskamrater. Men som sagt, godnatt.

känns som en väldigt passande bild.

480888_2686803627998_1793653670_1582392_116987419_n_large

Östersund

Sket i filmen och gottan och drog till Östersund förut med kattis, martin och tobbe. Men det var ingenting för oss så vi stannade bara ett tag. Snurrade senpå ånge ett tag och sitter nu i kattis säng och sörplar i oss nudlar. Ska snart gå över till finaste och få mig några efterlängtade kyssar


,

Tumblr_m1hbj7whm11qg9kfqo1_500_large

maybe I didn't show, in every possible way how much I care

Var meningen att jag skulle parta med friends man inte träffat på länge igår. Men ångrade mig sedan av vissa anledningar. Så jag tog en behövlig chillkväll tills mitt hjärta slutade och kom och myste med mig. Och ikväll blir det en myskväll också fast med Kattis, mitt andra hjärta! Så ska på affärn och handla en massa vi kan trycka i oss tills hon är på hemmaplan igen kl 19.

På fredag sätter jag mig på ett flygplan emot Arlanda och Stockholm. Det var ett tag sen nu. Bara komma bort från allt jox ett tag och tänka på annat. 


weiåååå!!!!

Sitter och kollar runt på grejer till min nya lya i Sundsvall! Yes, nu är den min. Ingen är gladare än jag just nu! :))

Happy görl

Sommarjobb på parkbacken och ev. boende i stan! Weiååååå!!!


försöker lita på sanningen och kväva all gråt

kör en sånhär meningslös kväll ikväll. håller på att ladda ner titanic som det var sjukt längesen jag såg och ska gå och gräva fram nåt att äta på också. för nåt hittar man ju alltid! ;)

gick ju rasparaden med Ester förut, imorse vid träningen var det typ kaoz när vi gick över plan, men sen när det gällde så var hon jätteduttiii! hade kurs igår också och det gick också jättebra, fast får nog öva på det här med kontakten. just nu är det mest korvkontakt ;)


Idioter

Meeeen att folk absolut måste kackla sig igenom hela bussresan.


Okristliga tider

Sitter på bussen nu mot skolan för att ha nationella i engelska till halv tolv. Fan va lillarsle kommer kittla på mig innan det är klart. Ska iallafall springa in på Hemköp först och hitta nåt att smaska på. Tar ettbussen hem och sover typ, sen ikväll är det kursstart på lydnadsettan. Avslutade den första igår haha. Och efter kursen kommer bästa. Myyys


Hundbyxor

Minns inte om jag visat träningsbyxorna som jag sa att jag skulle. Hur sköna som helst och helt perfekt för hundträning och andra ute aktiviteter. Finns i mammas butik ;) reklameN


flytväst

inför sommarens simträning ska denna införskaffas åt lilltjejen! :)

you

har varit en rebell och varit med min godbit hela dagen istället för att gå i skolan. nu ska jag äta mat sen far jag till min andra favorit. höööörs daaaaa

Vad vore jag utan dig?


.


Lydnad 1, igen

Har anmält mig och Ester till lydnadskurs 1 igen. Gick ju tidigare också men vi missade så mycket att de blev bara typ tre av åtta ggr. Så ska vi fortsätta på 2an sen vill jag ju att vi verkligen har gått den här, inte halva. Tror den startar på torsdag!


jolö

Det bästa må väl vara när man sminkat av sig, skrubbat gaddarna, swischat om till sovtröja och kryper ner under ett svalt täcke och sätter på värsta kärleksfilmen?! Vet att alla tycker det godnatt.

blööt

Gick upp till mormor förut i regnvädret och sitter nu här. Kikat runt på lite regntäcken åt Ester och fått pappa att gå med på att köpa ett. Inte lätt att vara fattig student ju :)

Det här är jag mest inne på iallafall

älskar skrikfärgerna i lifeguard-serien. Halsbandet jag beställde hem blev det förresten krångel med frakten för så jag fick pengarna tillbaka. Springer in på arken på söndag och köper ett där istället

Öööääögh

Fick finbesök förut då jag pluggade, från att vara irriterad och less till superglad på bara några sekunder <3 finns bara en som kan få de att slå om så fort. Bästa.

Nu ska jag hoppa in i duschen för kvällen ska bestå av mys nå jävulst.
Har vart steksol hela dagen så nån nyans brunare har man blivit å :)


skadeglädjen är den enda sanna glädjen

Lider inte alls så värst mycket av att vakna, ta en lååång frukost framför tvn i lugn och ro och sedan ta en morgonprommis runt forsön med mitt hjärta medans klassisarna sitter på skolan och pluggar arsle av sig :) Älskart ifall jag ska va helt ärlig. Själv sätter jag mig i sängen och pluggar lite senare! ;)

Igårkväll trippade jag iväg på filmkväll hos min fina vän Katarina. Väldigt behövligt. Känns skönt att ha någon som har i princip samma åsikter om allt och alla.



jag svor en ed att inte ge allt mitt hjärta har, men snart blev du mer än en vän


Träningspromenad

Tog en träningspromenad med Ester förut. Fokuserade mest på sitt då jag stannade. Och stora framsteg blev det eftersom vi aldrig tränat det förut utan bara provat. Sen avslutade jag med att släppa henne i skogen med lite pinnkastning och sånt! Duktigaste älsklingen.
Nu ska jag fara in i duschen, äta mat och sen kommer nog min fina hjärtis.


Du gör nåt med mig

Tog en promenad och hittade en go efter vägen att pussas med


Jsgsxjlvf

Vafaaaan jag vill väl också gå på Forshagaakademin och få en bra utbildning. Hatar att det ligger så långt bort


Would it be the same, if I saw you in heaven?

Har varit på akupunktur osv i byberget imorse. Och medans hon höll på med fötterna sa hon att det kom en dam (från andra sidan) och hälsade på mig, de visade sig att de var min farmor. Och blommor hade hon tydligen med sig också. Tror ni på sånt? Jag vill tro, så jag gör det. Det känns bra.