hjärnkräks



Varför får man den känslan för folk som inte kommer att känna samma? Varför är det ens möjligt att det ska kunna hända? Varför kan man känna känslor överhuvudtaget när det ändå bara försvårar allting? Och om nu människor ska kunna känna känslor, varför fejkar man då dom istället för att bara ge fan i skiten från början?
Ensamma kvällar och nätter kommer att ha ihjäl min hjärna. Varför är det ens möjligt att rota in sig i sånna här tankar när det ändå inte kommer att leda någon vart och det bara gör skiten värre?

Och varför är det så att jag inser att jag behöver dig när det är för sent? Efter att jag kastat ur mig allt dumt och allting är glömt av dig?
Är det såhär det slutar så ångrar jag allt.

Älskling ljug, gör vad du kan.

Har precis varit ute med fransken. Är hos mormor så jag gick upp till skogen ovanför och släppte henne. Kastade lite pinnar som hon fick leta osv för att få lite hjärngympa. Så nu ligger hon pladask på golvet och flåsar som en galning. Men då vet vi att hon fick jobba lite iallafall ;) det börjar även bli dags att anmäla till Sundsvalls internationella! Har helt glömt bort det. Sista anm. Datum är ju 12e så de är rätt lugnt.

Nu ska jag ta igen mig framför tvn! Sen får vi se vad kvällen bjuder på


Längtar efter något som kan rädda mig

Ibland är allting totalt bajs och ibland är det toppen. Varför det är dåligt har jag nog inget svar på (fast några anledningar vet jag ju) och inte heller på varför det blir bra helt plötsligt. Undrar bara när allting blir jättebra hela tiden och jag blir lycklig, när min tid kommer liksom. Jag gräver alltid ner mig i för djupa och invecklade tankar som jag inte ens förstår själv. Just för stunden sitter jag och kissar på en toa på biteline, och känner mig lycklig. Funderar även på vart jag vill komma med det här inlägget, men inte ens det kommer jag fram till. Hejdååå


Daddy I've falling for a monster, he got a black heart

Om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig

Instagram

Ni som saknar uppdatering här kan ju följa mig på instgram istället som en liten tröst! @petraleidebring


men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det.

Dagen är okej men på natten blir det svårt

Imorgon ska jag handla mer grejer till mitt hem. Kan nog vara bland de bästa som finns att få pyssla på och fixa precis som jag vill ha det. Men nu ska jag sova för imorn blir det tidig uppstigning!


Hatar mig själv för att jag börjar inse att jag faktiskt behöver dig. Men det är bara att bita ihop och fortsätta framåt.


Kanske lite mysigt endå också

Vilket pissväder det är idag. Så jag och fransken har endast legat i sängen och tänker nog fortsätta med det. Med undantag för rastning och frukost såklart. Tur det är audrina-marathon på Mtv!


Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.


Regntäcke igen

Eftersom det blev krångel med BOT-täcket jag beställde så tog jag och klickade hem ett nytt nu. Ett hurtta blev det iallafall haha. Fast inte ifrån Lifeguard-kollektionen. Testade den här modellen på henne i butik och det satt som ett smäck så jag kunde inte hålla mig!

Det svarta, eftersom hennes vintertäcke är rött.

There's no stop in us tonight

Har sovit första natten i nya boet! Kändes toppen, bättre än nätterna på Nordvik förra året haha.
Var även och köpte lite småsaker igår, men mest nödvändiga saker så det ekar fortfarande. En spegel, ny matta, hundbädd, förvaringskorgar, och mer ljuslyktor fattas än. Sen tar vi resten som det kommer.
Och nu är Ester anmäld till MH! Ska bli så kul och jag tror att det kommer gå super! Har fått så mycket beröm på klubben för att hon är så bra i psyket. Och igår var vi på en marknad där det var fullsmockat med folk och hundar överallt, och hon gick lugnt bredvid mig hela tiden utan att spela apa en endaste gång. Är så stolt över henne min älskling ♥

Nu ska jag ta en välbehövd spakväll och bara njuta, lovar att det är efterlängtat efter den här helgen med en hel del party.

I wanna show you we can do this better

Har haft Isabelle i två dagar så nu är jag sopslut i huvet. Hoppar in i duschen och kryper sen ner under täcket tidigt ikväll. För i helgen kommer jag nog knappt hinna andas, men jag gillart! Och på torsdag drar skolan igång igen, vart fan tog det här lovet vägen?! Men det ska bli skönt att komma igång igen. Och nu är det verkligen inte långt kvar tills jag bor i min egna lilla lya heller. Köpte massa fina ljuslykor idag, längtar tills jag får fixa och dona. Har spanat in mycket fint som ska klämmas in där sen att kunna ha mer möjligheter för träning med pruppis och att kunna umgås på ett annat sätt både med dom härifrån och ifrån stan eftersom jag inte kommer vara lika trött.
Aja, skriver då jag orkar som det kanske märks!

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Känslan är så otroligt skön när man verkligen inser att man måste glömma någon och endå må så jävla bra. Undrar vad fan jag hållt på med dom senaste månaderna. Nu kör vi på samma taktik som förut, mangla över folk utan att bry sig ett skit om vad någon känner! Wåpiewåpie!


Changing like the weather

We could've written words on a mountain high,
Reminding ourselves to keep climbing right,
Sometimes we have to lose
A part of us to find the truth.

Nothing more beautiful than the way,
You used to breathe me into your lungs and soul,
Sometimes we have to say
I'm sorry I can't stay.

 

I wasn't looking for this, but now you're in my way


Lyckliga tankar

Nu vill jag bara ha höööst! Då kurserna drar igång och man får ha på sig tjocktröjor och halsdukar. Det är verkligen min melodi. Skulle helt klart kunna ha höst året om, den gör mig lycklig. Sen så måste jag erkänna att jag saknat vardag och rutiner, även fast jag om någon vecka kommer kräkas på det. Plus att den här hösten inte blir lik någon annan, då jag flyttar till ett eget litet hem. Vet att jag verkligen kommer trivas där! Så himla mysigt och gångavstånd till stan och allt.

Nu ska jag ta ut min bästa och träna lite, så det blir lite ordning igen ;) tänkte även läsa på om lite rally/lydnadsmoment och börja träna :) man vet ju aldrig.. :)


Just gonna stand there and watch me burn?

Det känns som jag är färdig med det här nu. Jag kan inte jaga någon som visar klart och tydligt att h*n inte vill ha mig i sitt liv. Och när man får höra saker gång på gång som sparkar ner en på botten igen. Trodde verkligen på det här men det är dags att gå vidare nu.


ignore people who don't care about you

Har Isabelle idag. Just nu ligger hon ute och sover och snart ska vi gå upp på byn för lite fika med bästa vän.
Nu ska jag börja göra mig i ordning. Ha en bra dag!

Det finns så mycket jag vill säga