GOOD TIMES

fick mig återigen en trevlig kväll igår! först häng med brudarna som på gammtiden, bara jossan och jennifer som fattades! sen andra knasigheter, kvällen avlutades i en lägenhet med lite nytt härligt folk innan man kröp ner i sängen vid 04 imorse! klev upp vid 12 idag (hatar att vakna sent) och käkade lite frukost med mams innan jag, rita och ester gick och kikade på fotboll! nu ska jag se över vad jag ska tvätta och packa, ta fram sommardojs osv inför resan. sedan städa rummet och bädda rent och chilla med boken! idag är en bra dag! 


TURNING OUT TO BE SOMEONE ELSE

hahah orkar inte med igårkväll. fula samtalsämnen, spökjakter osv. magrutor deluxe!

det känns som att det kommer en ny tid nu. det finns mycket jag vill lämna och gå vidare ifrån, vissa vanor och vissa människor och relationer som har blivit något det inte var ifrån början. samtidigt som det finns dom som jag vill lära känna bättre och som jag har roligt med. ibland måste man prioritera för att må bra själv. och eftersom jag egentligen är väldigt känslig och tar åt mig lätt trots att det är något jag aldrig visar någon, så mår jag bäst av att vara med personer som accepterar den jag är och mina val och som visar att dom kan glädjas åt de.
nu ska jag byta om och göra mig iordning tills sara kommer och ska äta med mig och mamma. sedan får vi se vad kvällen bjuder på!
 

PLAYING WITH FIRE

Varför trycker jag bort dig när du visar att du vill, och vill ha dig mer än någonsin när du har slutat?


I ONLY GOT ONE LIFE

Precis ätit middag och en banan till efterrätt. Tänkte ligga och samla energi till Pilatesen börjar kl 19, ser fram emot att testa! :) Blir nog dusch och tidig kväll efteråt. Kan inte fatta att det snart är påsklov, redan?! Vilket betyder att det inte är många dagar kvar tills vårt plan mot gran canaria lyfter!
Just ja, Har kommit igång med Esters träning nu och vi har bestämt oss för att satsa på rallylydnaden, börjar förhoppningsvis  Rallylydnad 2 när den startar och så tänkte vi sikta in oss på första tävlingen i augusti. Om inte tidigare eftersom det redan nu känns så otroligt bra och det var flera som frågade om vi har tävlat då dom såg oss träna i helgen! Så himla kul. Verkligen motiverad nu!


IT'S NOT A DESTINATION, IT'S A WAY OF LIFE

Tränade med Jossan på Moove efter skolan. Gick väl inte riktigt som planerat, väldigt trögt och mycket snack istället haha. Men det ska väl vara så nån gång också antar jag, och det var ju bättre än inget iallafall :)
Imorgon har jag tagit mod till mig och bokat in mig på ett Pilates-pass! Ska bli väldigt spännande. Har ingen riktig koll på vad det är för nånting så jag tänkte googla runt lite på det. Men kul att testa nåt nytt iallafall! Har dock reservplats 3 men vi hoppas på det bästa. Sen blir det Dicte innan sängen! kyss

IT'S NOT A DESTINATION, IT

Tränade med Jossan på Moove efter skolan. Gick väl inte riktigt som planerat, väldigt trögt och mycket snack istället haha. Men det ska väl vara så nån gång också antar jag, och det var ju bättre än inget iallafall :)
Imorgon har jag tagit mod till mig och bokat in mig på ett Pilates-pass! Ska bli väldigt spännande. Har ingen riktig koll på vad det är för nånting så jag tänkte googla runt lite på det. Men kul att testa nåt nytt iallafall! Har dock reservplats 3 men vi hoppas på det bästa. Sen blir det Dicte innan sängen! kyss

MAN MÅSTE TÄNKA KLART & VA POSITIV, FÖRVERKLIGA SIG SJÄLV OCH SITT LIV

Tumblr_mjuxq5cgn61rw608vo1_500_large

NOBODY KNOWS

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay


BEST FRIEND

Den här kvinnan är väl den bästa. Hon stoppar mig när jag härjar och hon accepterar mig trots allt dumt jag ställer till med, accepterar mig för den jag är precis som jag accepterar henne för den hon är. För tillsammans är vi starkast (och mongo) hur vi än är! Vi är som hund och katt mellan vavrven, men alltid vet vi vart vi har varandra när det väl gäller. Hon är en av få som vet mest, och en av få som alltid förstår. Bästabästa!


VARJE GÅNG JAG SER DIG KÄNNER JAG ATT DET ENDA JAG VILL, ÄR ATT VARA DIG NÄRA. OCH JAG VET INTE VARFÖR


I CAN'T WAIT CAUSE SOMTIMES SOMEDAY JUST NEVER COMES

Riktigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt med mamma och Ester. Jag har precis badat och klippt klorna på Ester och nu ligger vi i sängen och bara mår. Ska strax fortsätta med lite hemlisar som jag även donat med hela dagen så vi får se hur det går. Är riktigt sugen på att dra iväg och träna eftersom det var nästan en vecka sen sist, inte bra!! Men det hinns nog inte med ikväll, ska försöka klämma in ett pass imorgon :)
Sportlovet börjar lida mot sitt slut och jag tycker inte det ska bli allt för hemskt att komma tillbaka till skolan, skönt att få saker gjorda som ändå måste göras. Sen är det ju inte alls långt till nästa lov! Typ två veckor om jag inte minns fel :) Ha en fin kväll mina vänner!


MR ROCK MY WORLD

Ånge verkar inte ha allt för mycket att erbjuda en kväll som denna! Tar en dusch och drar upp till jossan så får vi se vart vi hamnar sedan! :) Nyktert och städat blir det iallafall från min sida. Dags att spara lite på festandet nu. Men det ska gå vägen det också. HA EN BRA KVÄLL FOLKS! kyss


LÄNGTAR

Nu är det bara tre veckor och några dagar kvar tills jag får sitta och äta croissant, te, frukt och gosaker till frukost i värmande sol och sedan spendera dagarna på en strand och kvällarna med god mat och dryck. Can't wait!!