real ftw

har börjat lärt känna klassen mer och mer nu, så skönt att alla är trevliga med varandra!
idag har jag, matilda, matilda, linnéa, caroline och jennifer suttit och spelat nåt hundspel som vi inte fattade ett piss av men hade lika roligt endå. trivdes väldigt bra i det "gänget" :D hela klassen har även lagat och ätit tacos idag, jättemysigt. och på lunchrasten tog jag och ena matildan en snabbrunda på stan! spanade in lite saker varav några jag ska köpa imorgon, visar då jag kommer hem kanske :)

myskväll med babiiiii!

har precis ätit och grejat. så nu väntar jag på baabe. han ska sova här och så hoppar han på tåget med mig imorgonbitti för han ska på praktik! fast han åker inte med ända till sundsvall.
idag tog jag förövrigt sena tåget hem för att äta med padre på stan. fast vart bara en dricka för oss båda för ingen var sugen haha. medans jag väntade på honom så ville mamma att jag skulle gå in på hm och köpa sötkläder till nykusin som hon hade kollat efter på nätet. så det hann jag också med.
imorgon ska jag köpa hårfärg oxå. AJM GÅING TO BI RÄDHÄD. men inte än, ska göra det nån kväll då jag känner mig redo, haha!


nu ska jag kuta in i duschen innan toni kommer. häääj!

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

har precis fixat mig färdigt! ska bara borsta tänderna nu. sen drar jag mig mot tåget.
slänger in en alldeles nytagen bild såhär på morgonkvisten!


du springer aldrig ifatt när jag väl är där

har bäddat ner mig i gossängen. är nyduschad och stog som vanligt typ en och en halv timme där inne. varför går tiden så fort när man duschar?! för att man har roligt kanske? nää, det är inge kul att duscha själv. iallafall så har jag en nypeelad kropp, nyrakade ben och nyinpackat(?) hår haha. så nu är det bara bäjbi som fattas, ehe.

nej men nu ska jag tanka hem lite nya låtar att ladda över till telefonen, rensa lite spellistor och till sist ringa toni!
alarmet står på halv 5 imorgon så det kanske är dags att sätta igång......

vi är mycket snyggare än alla er tillsammaaaaans. HA!

ksgöioreng

mmmmmm, älskar alla som kommer kuta runt med pippitröjor bara för att de finns på gina tricot nu för typ 2, 300 spänn. kommer folk tro att jag köpt min där också. PiNiGt

and now the times are changin', look at everything that's come and gone, sometimes when I play that old six string, I think about you wonder what went wrong

kom hem för en timme sen ungefär! skönt att komma hem tidigare än man trodde att man skulle få göra när man pendlar. bara för att jag har så snälla lärare. och SKÖNT att det är världens bästa skola som satsar på att man inte ska behöva ta hem läxor. utan göra allt på skolan. och ännu skönare att vi bara har tre arbetsdagar med tråklektioner i veckan. det går bra nu.

väntar på att mamma ska komma hem nu, förhoppningsvis har hon pizza med sig också. efter maten ska jag ta en promenad i skogen med ester och försöka få till lite fina höstbilder. har en känsla av att det inte kommer att gå så bra då jag fortfarande bara har lillkameran. eftersom systemkameran är på mammas jobb.


finskjorta hade jag på mig idag också!

cpljus och flurig i håret. men vad gör de om hundra år?

new

har lite nytt från idag!
eller ja, skjortan köpte jag idag men conversen beställde jag ju för ett tag sen.


vita converse, 300:-

skjorta, 249:-





- haha nä, jag vet. inte så proffsiga bilder. men bättre blir det inte med lillfjutt-digitalkameran + att dom är så oredigerade som dom bara kan bli. MEN DET ÄR INTE OFTA JAG TAR KORT FÖR ER SKULL SÅ VAR GLAAD!

sista inlägget för idag, så godnatt!

läste precis emelies blogg och kom på att jag måste ladda ner och lägga över lite ny musik på telefonen!
har iallafall blivit halvklar med rummet, lite smågrejer kvar bara. mamma hjälpte mig med det sista medans jag duschade! så nu ska jag fixa musiken och sen lägga mig och kolla på film. dear john eller sex and the city 2 får det nog bli.

förressten! är det någon av er som har musiktips så KOMMENTERA! gillar mest sånna här mesiga gay/feelgoodlåtar :)


p.s. imorgon kanske jag får träffa min älskling igen. som jag har saknat han ♥

SVAMMEL

haha vet ni en sak? har fortfarande inte kommit igång med rummet :$ har vart helt slut den här helgen efter bara en veckas pendlande men endå längtar jag till mermermer. det är så mycket roligt vi har framför oss på skolan! är verkligen nöjd med mitt val. och så har jag ju min finafina skjorta som ligger undangömd och väntar på mig bakom disken tills imorgon. + ATT HÖSTEN SNART ÄR IGÅNG PÅ RIKTIGT!!!! ÅÅHHH

hårfärg

ååhhh, kan inte bestämma mig vad jag vill ha för hårfärrrrg. det känns så enkelt att vara blond med tanke på alla olika färger på kläder och sånt, men samtidigt stelt. fast jag tycker själv inte att jag passar i det så jag vill nog vara redhead egentligen. blont har ju alla. så tråkigt ju.

men i veckan ska jag nog köpa hem denna färg så får vi se när håret får sig en omgång.

pannkakor och städning

kom hem för en timme sen ungefär och har legat i sängen och slöat sen dess. nu ska jag dra fram valpögorna och fråga mamma ifall hon kan steka pannkakor till mig. och sen blir det att städa tills jag inte orkar stå på bena längre! så äckligt här det här inne kan jag lova.

hörs lite senare! puss

morgonhurt

är uppe med tuppen(hunden), som jag sa! mohaha. ska ge ester ögonsalva sen beger vi oss ut på en forsön runt-runda.
när jag kommer hem ska jag städa rummet, ifall jag inte slocknar dvs. meeen heeejdååå!

morgondagens planer

imorgon ska jag ut till förrådet och kolla efter zitas (vår gamla hund) matskålar + ett sånt där ställ på ben. och diska upp det för att sedan skänka det till ester i hopp om att hon ska lugna sig med fisarna lite. dom är verkligen dödliga.
har läst att det ska vara bra för matsmältningen med upphöjda matskålar.
ett sådant för er som inte förstog.
och för mig så ser morgondagen ut såhär någonting:

  • ställa klockan på åtta, halv nio för att gå forsön runt med ester.
  • komma hem, städa igenom hela rummet.
  • duscha
  • tanka ner massa musik och lägga över på telefonen till veckans tågresor.
  • lägga mig i tid för att hinna läsa/kolla på film innan jag somnar.
    KÄNNS DUKTIGT


    nu ska jag blunda några timmar! nattinatti ♥

raaandom

har kikat klart på irene huss med mamma och mats nu. ska vänta på att sex and the city 2 blir klar nu så jag kan krypa ner i sängen och kolla på den!
har förresten skrivit önskelista också och mailat den till mamma! har bara typ två månader kvar ju hehe... allt annat än kort vart den också. men det gillar vi!

längtar till skolan gör jag också. är jag knasig ifall jag säger att jag gillar (nästan älskar) att pendla? tycker det är mysigt på något sätt. haha, så lär det ju inte låta om några veckor.. men är iallafall supernöjd med både skolan, klassen och lärarna. livet leker!

lördagsmys med la familia

vart ute och gått forsön runt med madre och mats! var in på ica en sväng och handlade massa gott. så nu blire mys framför en film! smsar med babe också (ovanligt haha) vilket gör att jag saknar honom trubbelt så mycket.

!

vill flytta och kunna göra saker när jag vill och hur jag vill. bara ha mig själv och ingen som klagar!

hmm...

har smitit ifrån "städningen". har gått runt i resten av huset och småplockat, allt för att slippa mitt eget rum. ni som varit här vet hur det kan se ut. blir gråtfärdig bara av att sitta här inne haha.. nej, försök #2 here I come..

städdag

godmorgon! idag är det städdag här hemma. försöker hitta på saker satt jag slipper. även fast jag vill har ett nystädat rrrruummm. så jag få väl ta tag i saken gissar jag på. hörs sen hejhej

godnatt världen

hemma igen redan! var rätt värdelöst ute. eller ja, det är väl synd att vissa inte kan behärska sig bara. annars helt ok! har illafall vart ut och kissat ester + gett henne ögonsalvan och "nattat" henne. så jag ska sätta telefon på laddning och sen ringa gos. sminka av mig måste jag göra också. livet är jåbigt.


just jaa! har hängt undan världens finaste skjorta på cubus. eftersom jag har märkt att stl 34 går åt rätt bra på kläder. men på måndag blir den min iallafall! då pengarna har glidit in på kontot. känns fInT.
tänkte försöka ta mig i kragen och ta en bild och visa er till veckan. fast det vet vi ju redan hur det kommer bli med den saken.


will you give it one last try, to be alive ?

är på hemmaplan igen. gillar att vara hemma men hatar att vara i ånge. det känns... tragiskt.
iallafall ska jag hoppa in i duschen för att sedan hoppa ut och göra mig iordning tills baby kommer. då blir det mmmmys några timmar, och sen när han går till bussen så följer jag med för att sen ska jag gå till jennifer och umgås med flickorna!
dom ville att jag skulle ta med ester också så hon får väl också vara med på ett hörn :)

caps

IMORGON SOVER JAG MED KLASSEN I TIMRÅ SÅ KOM INTE OCH TRO ATT DET SKA BLI NÅGON UPPDATERING DÅ INTE. OCH PÅ FREDAG KOMMER ÄLSKLING OCH SOVER MED MIG SÅ DET LÄR NOG BLI KLENT DÅ OCKSÅ.


godnatt mina vänner

ett bra avslut på en okej dag

har satt lingonfilmen (hur många lingon finns det i världen) på nedladdning nu så när jag är klar med rummet blir det promenix och när jag kommer hem: dusch, te + film! bra avslut på dagen tycker jag.



och hallå!! vill ni veta nåt coolt eller? v. 13 ska klassen åka till norrköping och ta traktorkort! det ingick typ i programmet. antar att det kommer bli min död. MEN DET SKITER MAN VÄL I

livet är inte dagarna som går, det är dagarna du minns

rullade in på station i ånge vid halv fyra där älskling stog och väntade på mig. han hade gått runt i ånge i två timmar bara för att få träffa mig ♥ världens bästa. iallafall så gick vi runt och myste lite i väntan på hans buss som skulle gå en timme senare.
nu sitter jag i sängen och har precis sugit i mig mammas gudomliga laxpasta. tror inte det finns något godare.
nu ska jag snart städa upp lite på rummet och välja ut kläder tills imorgon så det är klart. sen är det dagens höjdpunkt; kvällspromenad med ester!

hörs lite senare. adios

här blev jag den jag är

har duschat, druckit te och surrat med mamma. så nu ska jag mysa ner mig under täcket och ringa till mannen min. sen är det hög tid för sovtime känner jag. sov inte en blund på tåget imorse så därför var jag extra trött idag. skitliv. natti

jag vet vem jag är när jag är hos dig

HEEEEJHEEEEEEEJ
spenderat dagen i sundsvallet på skolan och stan. sen tog jag tioövertvå-tåget hem och träffade toni en stund innan han åkte hem. köpte glass, pussades och grejer. mysmys jaja. sen så tog bena mina och gick upp till mormor och morfar och fick mig lite mat. satt fin i lillmagen dä. efter ett tag kom mamma dit med ester innan hon åkte och handlade. så jag och princess fick oss en liten promenix, + att hon hade gått med toni innan också. så nu ligger vi båda utslagna på säng och golv.
ska fortsätta kvällen med en dusch och en kopp te.


godispåsen från igårkväll lämnade bejbi hos mig också. lycklig tjej!

mys med älskling

har lite mys med älskling. morötter, gurka och dipp + lite filmer. ice age 3 och sandor/ida får underhålla oss ikväll =)
imorgon är det första skoldagen på riktigt, är faktiskt inte dugg nervös. vad kan hända liksom? haha.
nej men nu ska vi fortsätta mysa gärnet här! puss

mmmmmmmm

i väntan på älskling som kommer runt halv fyra så tar jag och klickar hem jeansen jag visade för någon vecka sen. om mamma fått tillbaka pengarna av mamma för hennes gardiner dvs. annars får det bli någon annan dag.
ikväll blir det nog promenad och sen mysa framför filmer resten av kvällen med något gott att tugga på!

bytt skola jööö

haha just ja! kom på att jag berättade att jag hoppat av nordvik men sa aldrig vad jag skulle byta till.
hade iallafall sökt till hotell & turism på hedbergska men där var det överfullt. så jag tog hundprogrammet på real istället. i sundsvall alltså. och så blir det pendling. men jag står fortfarande kvar som reserv på hedbergska eftersom hotell & turism är det jag egentligen vill gå. så vi får hoppas att någon typ ramlar och brytet huvet eller nåt satt dom måste hoppa av. hihooo jättekul vavava.

you can't handle me

hejsaannn! har precis kommit hem efter en dag i stan. eller hem & hem, till erikslund. men det är ju som mitt andra hem :) iallafall så fick jag med mig en söt kavaj, som var typ ljusrosa och i spets. och en tunnel! alltså en töjning. ni vet en sån där med små diamanter runt? sen så ville mamma att jag skulle köpa två par gardiner åt henne som hon länge drägglat efter så det köpte jag också.
nu sitter jag och kusin och väntar på middag, vet inte vad det blir men att det blir marrängswisch till efterrätt har jag tagit reda på iallafall! mums.
och imorgon får jag träffa bulle. ♥


skruttig mobilbild jappjapp

till the world ends

sitter i erikslund nu och har precis kommit in ifrån fisketuren med morbror och anna! det vart senare än vi trodde, kom inte iväg förns typ sju, halv åtta. iallafall så fick jag bara en aborre. tänkte först ge den till hjalmar eftersom den inte var så himla stor, men kom sen på att jag inte orkade filéa så jag slängde i den igen.

nu tror jag att jag och anna ska stoppa i oss lite chirre och dirre + cooola. vem kan leva utan det liksom? sen ska vi tjocka ner oss i sängen framför en film antar jag. för imorgon ska vi upp med tuppen för att göra oss iordning för en dag i stan! sara och morbror ska till barnens hus och hämta barnvagnen och köpa nåt skötbord, så medans ska jag och anna springa på birsta. och efter det blir det en sväng på selånger marknad. blir ju fintäää.

hörs kanske mer imorgon eller nåt. godnatt!



kusinvitamin

jag går och fiskaaar

har precis vaknat och stoppat i mig lite flingor och mjölk. så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska mamma skjutsa ner mig till erikslund där anna väntar på mig! vi ska fiska och greja, kameran har jag fått order om att ta med också så visar er väl lite bilder nån gång. bye!

I wish nothing but the best for you

lämnade som sagt världens bästa klass igår. och ja jag vet att dom var bäst trots att jag bara känt dom i fyra dagar. vi hade en sån sjuk sammanhållning redan från start och vi skrattade så att tårarna rann mest hela tiden. så fort någon satt själv någonstans så gick man dit eller drog med den. och det är man ju inte van vid när man är uppväxt i den här byn kan jag ju säga. trodde inte att det fanns sånna här människor! tillochmed en av lärarna sa att vi var en av dom bästa klasserna han har haft på att ta hand om och stötta varandra. helt otroligt.

massa kärlek och respekt. (det här är typ hälften av alla då dom andra inte skulle klättra)

never forget

sen jag uppdaterade sist så har jag hunnit både börja på en ny skola och byta skola. hoho känns lite tråkigt med tanke på allt fint folk som fanns på nordvik. men jag kände på en gång att jag aldrig skulle palla åka 36 mil varje helg för ett program som finns 10 mil hemifrån. fast inte lika bra. iallafall så var människorna på nordvik dom underbaraste jag träffat tror jag. lite annat än ynkryggarna i ånge kommun kan jag lova. menmen, jag hoppas innerligt att jag kommer träffa den klassen någon gång till i livet. eller innan gymnasietiden är slut. skriver mer imorgon då jag är skapligt trött nu. hej

detta fält måste fyllas i

nu är två kattungar till tingade! berit och elsa.

så nu är det bara den här skönheten kvar

du flyger högre än oss andra, man får se upp varenda gång. först när du tar dig ner på jorden, först då kan jag va din vän.

har äntligen precis packat klart. nu sitter vi och väntar på att några som skulle komma och kolla på kattungarna ska komma hit, sen ska jag och mamma åka och ta ut pengar och sen blire hem och hoppa i duschen och förhoppningsvis mysa med älskling. men tror inte det blir så. nu ska jag gå och göra något vettigt iallafall. kram på er

n.o.l.i.f.e.r

hm.. flyttar imorgon och jag har inte ens tagit fram en väska att packa i. har iallafall precis vart ut och hämtat in det som hängt ute på tork, ett steg närmare iallafall! känner att idag en bra bloggdag, även fast jag inte har något att skriva om.. hm.
btw så kommer kanske älsklingen sen, för han och sander var sugen på att åka ner till erikslund och kika på morbrors fyrhjuling. och sen skulle sander släppa av toni här efter de. om jag fattade det rätt. men vet inte ens om dom skulle åka så vi får se helt enkelt.
gud vad jag inte haft nåt liv den här sommaren haha!
satsar på nästa fullt ut istället.

jaaa!


har glömt bort att jag vill ha dom här men kom på det nu, så var in och kolla ifall dom fanns kvar. OCH DET GJORDE DOM! rea var det på dom också dessutom. perfekt för en fattig student som jag!
ska kika in på mitt kära konto och se hur det står till, men tror det ska kunna gå bra. annars äre bara att vänta någon vecka tills jag har lite mer pengar!
cpsnyggt till converse, nån enkel topp och skinnjacka typ ju.


här har jag blickat framåt, men ofta tittat ner

hej hoho
ska börja packa nu. nej har inte börjat än för att det är så äckligt tråkigt. eller allt är äckligt tråkigt idag. och deprimerande. ska snart ringa prinsen och få hit han. så blir det nog bättre. men nu ska jag dricka cola. hejhej

när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut, ser man allt med lite andra ögon

godmorgon lovers!
jag vaknade för en stund sen och nu sitter jag i sängen och väntar på att mamma ska komma in med toast och te. m-m-m ♥
idag ska vi packa ner allting som vi har tvättat under helgen och sedan åka och handla lite småsaker som tepåsar, mjölk och socker som jag ska ha på rummet. och vattenkokaren snor jag med mig hemifrån. te varje dag är ett måste för mig!
och ikväll kommer prinsen tillbaka om jag har tur, han åkte igår eftermiddag och vi saknar varann som nå grisar redan. han ska ju börja jobba imorn igen men då åker han med oss när vi ändå ska åt det hållet imornbitti.

nu ska jag se om crazy, stupid love finns att ladda ner. bara jag såg omslaget på den vart jag helt kär hoho.
hoppas den har kommit ut på nätet då baraaa.
puss

STJÄRT. toni kan det där med att ta kort han, hjärtat mitt.

klick

innan jag lägger mig så ska jag bara tvinga er att klicka HÄR! så. godnatt!

ännu bättre!

titta nurå! ännu bättre ju! tack linnéa! :D haha vart ett himla massa tackande idag!
nu ska jag iallafall ta och röra mig emot sängen för att prata med älskling lite. höjdpunkten på hela dagen!

slänger in en vääldigt nytagen bild på  mig och linnéa. haha.. nej, men två år sen iallafall :D
rätt goa tider ändå!

SÄG ATT JAG ÄR DUKTIG DÅÅÅ

JAAAAA! HAR LYCKATS ÄNDRA PÅ RUBRIKEN HEEELT SJÄLV! SER NI?!!!
tack millan för att du tipsade om den där superbraiga hemsidan!
men linnéa får fixa resten för jag vågar nog inte vara där och fingra så mycket mer nu, för då rasar nog allting snart sönder och samman :D

ös med massa tips och kommentarer!

har kommit på att jag gillar att fotografera (även fast jag kanske inte är så duktig än innan jag lärt mig hur allting funkar). har iallafall en systemkamera nu, en Canon EOS 450d. vilket jag känner att jag "kommit ifrån" lite. så nu undrar jag: eftersom jag inte kan detta så bra än, har ni några tips på någon bättre systemkamera men endå till ett rimligt pris? eller om jag kanske bara behöver köpa något tillbehör till våran? uppskattar alla tips och svar! :)

en bild från jag tog på bröllopet. okej, kanske inte den bästa men..

sommarkrysset & promenad

lucas är här och ska sova över hos morfar. vi alla var på promenad förut med ester och grannens hund taco eftersom vi är hundvakt till han medans grannarna är på ljungarocken(.....). iallafall så kom vi precis in och nu sitter vi och väntar på att andra krysset på sommarkrysset ska börja så vi kanske kan kamma hem lite extra slantar. vore ju rätt nice. men nu börjar det! puss!

morrrr

åh vad jag känner att jag vill döda mig själv just nu som av någon okänd anledning vägrade att åka på ljungarocken...... vad ska jag göra ikväll dååå? packa. jo jag vet. men hur kul är det då när alla andra är ute och röjer? bajsjävlajag. och jag har ju inte vart ute på heeela sommaren. deprimerandeeee.

men det finns ju NÅGOT positivt ikväll och det är att linnéa ska hjälpa mig att fixa det sista på bloggen, såsom texten och det här. för jag älskar att blogga när jag har en ny och fräsch design och header.

grillidill

kom på att jag nog bara kommer att förstöra något ifall jag ger mig in på det där med teckensnitt och grejer.
men nu ska jag iallafall bege mig ut på altanen för att stoppa i mig lite grillat. även fast jag hatar grillat. eller jag tycker om det ibland. men inte idag. tror jag.

en bild på mig innan balen på våran altan. SÅ PASSANDE

tryck f5

SER NI FOLKS SEEEER NIII? kristina har hjälpt mig att ändra utseendet on the blogg! så tråkigt att ha samma för länge ju. men seriöst, ska kika på youtube nu och försöka förstå hur jag gör det själv. även fast jag vart supernöjd nu! det vart liksom enkelt och bra :)

kikjwadkmcö

PACKARRR OCH TVÄTTARR SÅ DET RYKER. imorgon ska vi handla så det ryker också.
och nej, jag vill fortfarande inte flytta men känner ändå att jag ska testa. BaJs

RÅKADE KLICKA HEM ETT PAR SÅNNA HÄR IGÅR

uups

ANTECKNA

nu har jag och toni precis kommit hem efter erikslundsvisiten. jättemysigt har vi haft, igårkväll hade jag och sara tjejkväll med massa gott till lite tjejfilmer medans grabbarna donade i garaget. okej sorry, ester var ju också (SÅKLART) med och hade tjejkväll :) och idag har jag och toni varit ner med hundarna till sjön en sväng, fikat med saras mamma och bara slappat. älskar btw att det börjar blir höst. älskar att anna nog kommer upp på torsdag och älskar att det börjar dra ihop sig tills att september anländer till världen.
hur som helst så flyttar jag på måndag. så den här helgen kommer nog att bestå av att packa massa kläder och saker. och jag som inte ens har börjat fundera på vad som ska med. surprised?! haha.. hoppas på att få med mamma på en tripp till ikea för att införskaffa någon fönsterlampa, lite toasaker och nå sängkläder. kanske nån mysig tavla och matta eller så också. jaja, nu ska jag och kärleken göra lite toast i väntan på att någon kommer hem och lagar mat till oss!

godmorgon

ligger med en sovande älskling breve mig. jag var ju som vanligt uppe med tuppen för att gå ut med ester, ge henne frukost och salva + droppar. och ikväll btw åker jag och toni till erisklund och sover där till imorn. blir mys!
men nu ska jag krypa ner breve hjärtat mitt igen och pussa på honom lite!



Lista

Hittade en spännande lista på Angelicas blogg :)

SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? Nej :)
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa

3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Har ett redan
4. När hade du sex senast? hihih
5. Har du kört oskyddat nån gång? Ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Aa
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? hoho ja
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? ja
10. Haft sex på fyllan? hm.. nej :o
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Nej
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Jaa.
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Nää
14. Somnat gråtande pga kärleken? jaa
15. Varit på en blind date? nej
16. Varit otrogen? nej!
17. Ångrade du dig?
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? De är ju nure, elva månader

19. Har du någonsin varit kär? Jaa!
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ja.


 

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? Jaa
2. Är du ofta med dina vänner? Nej, har inte blivit så på sista tiden

3. Vad brukar ni hitta på? äter och pratar typ haha

4. Bästa minnet med nån vän? Jadu
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? Josefin

6. Kan du vara dig själv med dina vänner? Jaa!
7. Har du hatat din bästa vän? Nja, kanske inte hatat men vi har vart riktigt ovänner
8. Litar du på din bästa vän? absolut
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja

11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? njae

12. Vart bor din bästa vän? kyrkvägen!

13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra?  haha, de händer väl ;)

14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Nej

15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Det vet jag inte
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej
17. Vilken kompis var du senast med? Jennifer och jossan

18. Har du många kompisar i din klass? hm jadu, vet inte ens vad jag har för klass än :p

19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? får väl svara samma här

20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? har ingen sån kvar. men jossan och ida har jag väl känt längst.

 

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? Toni
2. Sov med dig i samma säng? Toni

3. Du delade ett riktigt skratt med? Toni :)
4. Du gick på bio med? jättelängesen jag var på bio men de måste väl vart jossan och fredde?

5. Du höll i handen? Toni

6. Du gick på stan med? Pappa

7. Delade en pizza med dig? Här delas de inga pizzor inte, föredrar en egen ja
8. Du ringde? Har inte telefonen här men mamma eller toni
9. Skickade ett sms till dig? Toni
10. Du kramade? Toniii

11. Gjorde dig lite besviken? -
12. Gjorde dig mycket besviken? -
13. Du skrev med på msn? Använder typ aldrig msn så jag vet inte

14. Du snackade skit om? Haha 
15. Du åkte bil med? Mamma

16. Gav dig en komplimang? Toni

17. Du kollade på film med? Toni där med

18. Du åt med på resturang? Pappa, lena, bea, tova och roger
19. Betalade något åt dig? Mamma eller pappa

20. Grät inför dig? Vet inte, var längesen någon gjorde de :)

BOENDE

1. Bor dina föräldrar tillsammans? nej
2. Om inte vem bor du mest hos? mamma
3. Har du eget rum? Jaa
4. Egen dator? Ja
5. Egen tv? Ja
6. DVD? Ja
7. Boxer? Jaa, fast den är sönder :(
8. Internet? Ja
9. Vilka färger går i ditt rum? Typ grått, svart vitt och lite rosa

10. Har du stror golvyta? Njaa, den funkar. nästan.
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? Japp, har redan gjort

12. Är köket stort? Jaa
13. Ismaskin? Näe
14. Micro? Jaa
15. Glass i frysen just nu? japp

16. Fler än ett badrum? ett badrum, men har två duschar för en är vid bastun
17. Badkar eller dusch? Både &
18. Tvättstuga? Ja
19. Balkong? Altan
20. Bra grannar? Jaa

 

DIVERSE

1. Favoritfärg? Lila

2. Mobiltelefon? sony ericsson

3. Skola och program? Nordvikskolan, sällskapsdjur med inriktning arbete med hundar

4. Oskuld? Nej
5. Senaste filmen du såg? The last song

6. Senaste låten du lyssnade på? jadu, kommer inte ihåg faktiskt.

7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? Har inte telefonen här

9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? vet inte
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? Vet inte

11. Vad åt du till middag igår? Tacos
12. Har du duschat idag? Igår

13. Vad var det senaste du sa till din mamma? Hej då!

14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? Hej då!

15. Har du skolkat någongång? jaa
16. Är du en svartsjuk person? njae, det beror väl på
17. Går vänner före en partner? både ja och nej

18. Kommer du bra överens med din familj? ja oftast
19. Vad ska du äta till middag ikväll? det vet inte jag?
20. Har du några syskon? nej (♥), älskar att inte behöva dela med mig. hehe


night

kryper ner i sängen med gos efter en mysig kväll i erikslund!
natti!

everybody crash and burn sometimes

håkan kom in och kidnappade toni till andra sidan buskarna för han ville ha hjälp med någon moppe. så här sitter jag i vardagsrummet själv med två bråkiga kattungar och en galen hundvalp. ikväll åker vi till erikslund med bebiskläderna jag och mamma köpte för någon dag sen. och imorgon vid halv nio kommer baloo och ska vara med mig och toni hela dagen medans sara och morbror är i österund på sjukhuset och shopping. blir mysigt :)
nu ska jag fortsätta att dricka cola, kika på the last song och hålla reda på dom små yrtussarna så jag inte tappar bort dom i soffan. puss!

tttttt ♥

sitter nyduschad i soffan och kikar på tv. men ska springa och göra lite rostisar och sen invänta älskling! :):)
hjälpt mamma och städa har jag också eftersom dom skulle ha hit nå folk sen, drömdottern som man är!

-

uppe med tuppen!
fick ju kliva upp tidigt imorse eftersom jag skulle ge ester ögonsalva och ögondroppar. så nu ligger jag i soffan i tvrummet med alla markiser och persienner som finns för fönsterna eftersom hon inte ska vara i ljus med sjukögat.. så jag undrar vad vi ska hitta på hemma i mörkret idag? eller ja, behöver nog bara sitta här tills mamma har lunch och kommer hem med sjörövarlapparna hon ska ha för ögat. sen går jag nog upp till mormor och morfar, smultronstället :)

ingen vill ha dig som jag

det blev veterinären idag. men det gick bra, det var som jag sa att hon hade ett sår i ena ögat pga dålig tårproduktion. men nu har hon fått lite ögondroppar och salvor så nu ska det nog bli bra =) en av dropparna gör att pupillen vidgas, och eftersom hon då blir ljuskänslig kommer hon måsta ha en lapp för det ögat. haha, lillrövarn min.

justja, fick ju träffa mina tremänningar tyra, saga och anton idag också som jag inte träffat sen jag var pytteliten (vilket jag inte ens kommer ihåg). vi käkade lite lunch i erikslund och så. sen när dom hade åkt så låg jag och sara uppe i sängen och pratade massa och kikade runt på lustiga människors fejjor.

nej, nu ska jag ta ett stort glas vatten och sen gräva ner mig under täcket och göra kväll! fast innan jag somnar ska jag ofc prata med toni någon timme, som varje kväll =) hihi



veterinären

ester har fått någon slags infektion i ögonen så det blir förmodligen veterinären idag :(
hon är röd och rinnig i båda ögonen och så är hon svullen och sitter och blundar hela tiden på ena..
mamma har ringt till veterinären och dom tror att det är ett sår i ena ögat och att det andra har blivit överansträngt pga att hon går och blundar med ena. aja, uppdaterar sen för nu blire en dusch.


fullt upp

vaknade precis av att mamma väckte mig. så nu ska jag göra lite frukost att ha framför tvn. sen är nog hög tid att röja lite på rummet där det ser ut som en bomb slagit ner, sen duscha och sen kommer älsklingeenn! wiiee! kanske kan klämma in en promenad med ester nånstans därimellan också. och sååå ska jag nog flörta med mamma så vi kan åka till svenstavik idag med, skulle verkligen vilja se dagens raser också :)

nej men nu måste jag börja ta tag i allt ifall det ska hända något! puss!



den här låg och sov på mitt bröst hela kvällen igår. asmysigt :)

viktig information

tar & gör kväller nu! eller, lägger mig i sängen och läser bok en stund sedan slå en pling till gos. och han kommer hit imorn! ♥
MEN NU FÖRST så ska jag ta mig ett glas cola, sen skrubba ansiktet med min nya peeling, sen borsta tänderna SEN lägga mig och läsa bok osv.

JA NU VET NI HÖRSHEJ GODNATT

bilder från idag

hej follows!
har just landat på hemmaplan efter en dag i svenstavik. lite surt att ester var en halv månad för liten för att ställas idag, men vi börjar ladda och och träna till frösön i november istället! dock är det bara en träningsutställning men det känns som en bra början iallafall :) vi hann iallafall med att träffa sandra och esters mamma ulla!


sandra (i blått och randigt) med en annan hund ifrån kenneln. den tigrerade breve är esters morbror. ifall jag inte minns helt fel.


ester busar med mamma ulla som inte riktigt var lika bussugen.

ulla i ringen.

och lite mat i magen innan hemfärd satt inte fel.

men har iallafall haft väldigt roligt idag. det var 13 ringar och 196 olika raser idag. och det var bara hälften, för imorgon blir det lika många till, fast andra raser då. skulle vilja åka dit då med, gick in på hemsidan och såg att berner sennen ska vara med imorgon :( och det missar jag!

5/8-11


såg ut på det här viset idag! jackan fick jag av pappa när jag var i stockholm.

nu har jag och mamma fixat med fika vi ska ta med oss imorgon. nu ska jag strax gå och lägga mig så att jag orkar kliva upp vid sju imorgon. ska leta fram pinewood/woodline (?) byxorna också som jag tänkte ha på mig imorgon. blir fintää.
och kameran följer för en gångsskull med också! så bilder kommer ifrån morgondagen kommer :)

TILLÄGNAT ANNA

hoppas du blir nöjd nu ett tag!


helt OK

har precis vaknat så nu ska jag göra iordning lite mackor och te som jag kan mysa ner mig i soffan framför tvn med.
senare idag blir det att duscha och klippa klorna på ester eftersom hon ska träffa uppfödaren + mamma ulla imorgon! det är utställning i svenstavik :) så jag ser framemot att åka dit och se om man ser någon annan spännande ras och andra frallor! och sen ska jag och mamma på krabaten och köpa bebiskläder till kusin. myys! :):)

nyduschad och nysolad

slängde mig i duschen förut. när jag klev ur tog jag en filt och la mig på baksidan och solade så att håret fick lufttorka. galet skönt. men var tvungen att gå in och ge ester mat nu vid fyratiden eftersom vi ska gå upp till mammas jobb om en stund. för när hon har slutat ska vi åka på krabaten och kika på något till kusinbebis som anländer till världen om alldeles några veckor! det är typ utförsäljning. och så nu ska jag fixa iordning mig lite i väntan på att maten ska sjunka ner i esters lillmage.

tar kort på vad vi köpte och visar sen! bara för att jag typ aldrig delar med mig av sånt.

godmorgon igen

har precis slagit upp mina grön/bruna. eller ja, för en timme sedan. har hunnit fika lite och nu sitter jag med en ansiktmask. funderar på vad man ska hitta på idag. eftersom jag är ensam med ester så funkar de ju typ inte att vara ute och hitta på nånting i den här värmen. så vi får vänta med det tills ikväll! tror en lång skogspromenad skulle vara på sin plats, så att hon får kuta av sig lite. men nu kom mamma hem på lunch så nu ska jag gå till köket och göra henne sällskap iallafall!

JAG ÄR HUNGRIG

min fina hund gav mig sovmorgon ÄNDA TILL HALV NIO. något är fel. nu har jag iallafall precis gått och lagt mig igen. har även kommit på att jag är hungrig och nog ska kliva upp igen. huehue. nä men ska kliva upp och göra lite fika och ta med till sängen. japjap.

kan ju även meddela omvalspapperen är ifyllda. vad jag egentligen vill? det har jag ingen aning om. skitliv.

hiihiiiii

åh åh åh åh ÅÅÅÅÅHHH måste bara berätta att en islands/pippitröja är beställd. kommer någon gång nästa månad. sprang förbi en liten butik i gamla stan och blev hjälplöst förälskad. min storlek var dock slut, men dom skulle ringa till pappa när dom får hem den och så swischar han in och hämtar den!! åh åh åh ååååhhhh


OOOOAST

bland det äckligaste jag vet är när människor skär ost. de enda som går bra är när mamma, toni, mormor eller morfar gör det. ifall det är någon annan som skär före mig medans jag väntar så ger jag fan i att göra det sen. bara för att dom flesta lägger typ hela handen på osten när dom skär och åååhh. nu mår jag illa. hejdå.

mys på g

blev en fika på wiba med jossan och jennifer förut istället. eftersom det började åska förut då vi tänkt bada.
IALLAFALL. så tänkte vi lyxa till det med en mysfilmkväll i jennifers pappas lägenhet ikväll. hur mycket onyttigheter som helst, några bra filmer och lite fräscha ansiktsmasker tillsammans med dom bästa kan göra vilken dålig kväll som helst till den bästa. ifall mamma vill vara hundvakt dvs. annars får ester också haka på och ha lite tjejkväll.

hetaste jag sett asså

vaknade igen

somnade om imorse. nu är det frukosttime och sen ska jag ringa och terrorisera jossan.
har btw kommit till fem med min töjningsprocedur! känns finfint. en lila spiral. får beställa nytt tills det är dax att byta nästa gång.

typ så. fast det där är i höstas. och nu har jag en mycket större spiral och blont hår.
SÅ. NU VET NI.

ånge(st) igen

kom hem igår vid nio tiden. visade mamma allt jag hade köpt, provade lite nytt på ester och tyra också. sedan bestog resten av kvällen av myyyysss med gos. men han åkte iväg med tioöversextåget imorse för att jobba.

och vad vi har gjort under veckan... shoppat, shoppat, shoppat, åkt ålandsbåt, varit över till sandhamn med lite släkt, ätit ute nästan varenda kväll och... SHOPPAT! hehe. tar nog kort på allt jag köpt senare ikväll eller någon dag framöver!

nu ska jag ta igen lite förlorad sömn (he he) för att sedan vakna, ta lite frukost och göra iordning mig för en dag på vojen med jossan! massa onyttigheter också såklart. sånt kan man inte leva utan.