NYÅRSAFTON

Dax att käka frukost, kurera min förkylda hals med te, duscha och göra mig iordning! PEEEEPPP! Hoppas på en bra kväll med bra folk omkring mig! Den sista kvällen på 2012 ska bli den BÄSTA! GOTT NYTT ÅÅÅÅR!!!

born to be free

 
JAMEN NUNI! Årets sista söndagslapp! Livet går som en karusell i 230 och jag försöker hänga med, går sådär. Jag blir kaos i huvudet av att förväntas bete mig vuxet, moget och duktigt. För jag är inget av det där just nu. Därför kan det kännas skönt att bara ha varit själv hela dagen och kvällen. Inte för att jag blir klokare av det men!
Imorgon är det nyårsafton och då börjar vi med nån enkel gomiddag hos kattis vi flickor och senare får vi se var vi hamnar! Har iaf laddat ner massa filmer jag tänkte roa mig med ikväll. Sitter med ansiktsmask och ska ta bort gammalt nagellack nu osv. Imorn lär jag väl kanske inte skriva, så, GOTT NYTT ÅR!!
Bilder från 2012 lär väl dyka upp nån gång kanske :)


FÖR JAG SA OOOOHLALA JAG VILL HA DEJ


Treat your girl right or watch someone else do it

Julen och juldagen har varit kanon med massa trevliga människor, gamla och nya vänner. Full fart! Bilder ifrån julafton kommer senare då jag är hemma.
Imorgon siktar vi in oss på shopping tror jag! Nytt år=nytt i garderoben! Och idag har det också varit fullfart med, skoteråknig och massa roligt sällskap! Livet är ett äventyr gott folk över och ut


jag förstog aldrig riktigt vad som hände den där gången

Vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt
Jag placera' dej i drömmen som jag borde ha glömt
Nu faller den från himlen som en trasig ballong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång

 

Nya tider

Operation förändrar! Dock ej klart än!


Ta hand om dig själv!

Har unnat mig själv lite lyx i eftermiddag. Tagit bort sminket, ansiktspeeling och sen en mask som fick sitta i tio min ungefär med gurkskivor på ögonlocken. När jag sköljt ur den innan jag skulle återfukta körde jag lite ansiktsmassage på mig själv med fingertopparna. Och man såg direkt skillnad och huden såg bra mycket piggare ut! Funkade verkligen super på mig. Sen återfuktade jag till sist med en vanlig bodybutter som är extra fett nu över kvällen och natten. Nu ska jag bara ligga och ta det lugnt innan morden i sandhamn! :)

Ni får stå ut med lite gamla Instagrambilder!

Året 2012

2012 har verkligen varit speciellt på alla sätt. Jag har aldrig mått bättre och jag har aldrig mått sämre. I början fram till bara för nån månad sen var jag sjukt instabil. Tänkte, tänkte och tänkte tills det inte fanns nåt kvar, tills jag inte visste vad jag gjorde och var gränsen gick, jag blev totalt blind. Tills det inte fanns nåt kvar utav vissa relationer ens, både vänskap och en kärlek. Det är inget jag kan göra något åt nu, så jag ser det istället som så att jag är en erfarenhet rikare. Jag har sårat många och gjort så mycket dumt, speciellt mot människor som betyder och har betytt mycket. Utan att veta varför. Och det vet jag fortfarande inte. Men som sagt, jag har verkligen tagit lärdom av allt och är medveten om mina misstag så det är något jag kommer att bära med mig.

Till det bästa, sen någon månad tillbaka har jag mått bättre än någonsin! Bara levt, young, wild and free! Träffat nya människor, haft kul, njutit utav allt som faktiskt är bra, alla fina jag har runt mig och helt enkelt bara sett positivt på allt! Velat prova en massa nya saker som jag aldrig vågat förut. Under början på året och i somras ville jag bli den som jag var förut igen, den petra jag var i hela mitt liv fram till åttan ungefär. Men först nu vet jag, det kommer jag aldrig bli. För nu är jag så mycket bättre! Och jag känner att jag utvecklas hela tiden och bara blir starkare. Och då dom sämre stunderna smyger sig på tar jag mig ur det på en gång, vilket var helt omöjligt för bara någon månad sen.

Kommer att lägga ut massa bilder från det här året i nåt annat inlägg, eftersom detta blev rätt långt! Puss å kraaaam!


testinggg

 

wish you knew

Efter en otroligt tidig morgon som började med tandläkarbesök som sedan följdes av en lång skoldag så är jag nu rätt slut. Börjar bli sjuk också med det är bara att bita ihop och knarka tabletter för sånt har jag inte tid för nu! Mötte upp Jossan och Dexter förut och så släppte vi hundarna så dom fick busa i snön. Nu ligger jag i sängen med både hunden och katten och inväntar morden i sandhamn på tv4. Älskade den serien då den gick för två år sen typ, så idag vart jag överlycklig när jag såg att det kommer mer. Ännu roligare när man känner igen sig då jag var där förra sommaren. Ska gräva fram nåt gott också!


nystart!

nu jävlar, efter jul och nyår ska jag börja träna. tar bort allt trams från bloglovin och instagram och lägger till massa nytt så jag blir full av inspiration. jag vill inte gå ner i vikt, men jag vill ha muskler! speciellt rumpa och lår bara skriker efter träning. ska även försöka få med mig mamma, så att vi kan fara tillsammans! gogogo


måste hela jävla natten gå

Suttit på rumpan en och en halv evighet i kyrkan och gluttat på lucia. Efter det var vi värda lite hemgjord pizza. Åkt bil. Mysfikat med mamma.
Ungefär så har min kväll sett ut. Gu så rååååligt. Nu ska jag försöka sova några timmar innan det åter är dags att kliva upp för en ny dag i skolan. Här ska kämpas och krigas! Jag kan fixa det, sålänge motivationen håller sig kvar.

222360_10151170131590028_1124148114_n_large

Godnatt lovers, ofattbart att mina läsarsiffror fortfarande existerar haha! 

PIZZA


it's something about christmastime

Bjuppar på lite julbilder från förra året för att få upp stämningen lite!

Isabelle & mormor


TomteBaloo

Jag & morfar

Carl, Hasse & Isabelle

Jag, Ester & mamma


Jag, Anna & Ester

Isabelle & Sandra
 
 

(Hade inte bilder på alla)

Lucia

Hade feber igårkväll och var helt död efter duschen imorse så jag stannade hemma. Hade endå bara lucia hela förmiddagen. Så jag sparar mina krafter till kvällens lucia i kyrkan istället. Har varit vaken i någon timme nu och ska strax gå och äta lite frukost. Sen kl 15 har jag möte på skolan för att bestämma hur vi ska göra med skolgången, ska självklart gå i skolan, men klass och sånt där! Som jag känner just nu klarar jag av att hoppa in i tvåan, har inte alls svårt att hänga med även fast jag kom in så sent. Men vi får väl se vad dom tycker!
Nyårsklänning är även beställd, så jag hoppas att den kommer idag eller imorgon. Tack igen bästa mamma ♥


nobody hurts me

Tumblr_mesnp7goyc1ql477co1_500_large

Julkort alá Ester

 

you're my lucky strike

Har sjukt svårt att somna på nätterna så det fick bli en hemmadag idag. Fixar med massa bilder som ska framkallas och sättas in i album och försöker ta julkort på Ester vilket inte går sådär superbra i 25graders kyla. Det resulterar i väldigt sura miner haha. Men nu har vi varit inne och värmt oss ett tag så strax blir det att gå ut för ett nytt försök. Tänkte även lägga ut lite bilder på rummet senare. :)

dom 2 jag brukade kalla dom bästa.

Gillar "vänner" som utan att säga något men tydligt visar att dom bryter kontakten med mig. Eller vad sägs om vänner som säger upp vänskapen för att dom inte klarar av mina sämre dagar (som numera nästan inte existerar) och föreslår att vi blir vänner igen då jag mår bättre? HAHA, in my ass.
Utav alla idioter, så har ni en delad förstaplats i kön. Vilket jag aldrig trodde att jag skulle säga.

MEN: Tack för att jag ni ger mig chansen att bli klokare och starkare! Det finns inget ont som inte för något gott med sig. AMEN

317644579937730547_nojetxg3_c_large

andra advent

Haft en bra helg med massa skratt, trånga lägenheter med övermycket folk, knas och roligt sällskap! Love life!
Nu ska jag väcka min snarkande hund för en bajsrunda och sedan krypa ner under mitt varma täcke och prata i telefon om saker som redan är sönderpratade. Vissa grejer har inga lösningar. Men inte deppar jag för det! GODNATT :)

för att jag tror att livet just har börjat, och det blir vad man gör det till

ätit god middag, chillat och promenerat med martin och vincent för att till sist hamna i en trång lägenhet med roliga människor. det är väl lite av livets goda det! nu har jag klämt ner mig i sängen med tyra och ester och ska strax ringa min vän för att prata strunt och lite hemlisar. jag är så glad i livet just nu. och imorgon blir ju inte sämre då jag ska få vara med isabelle hela dagen och lite på söndag då hon ska sova här. ååh vad jag tycker om henne. 


JAG TROR JU PÅ LIVET FÖRE DÖDEN

jag kommer aldrig släcka elden
så länge jag lever ska jag vakta den
den blir större och större och jag lovar dig
att den aldrig mer ska få bränna mig

Wåpåp

Less på att ligga klarvaken och inte kunna sova. fördelen är att man får tid att fundera och komma fram till massa kloka saker.


jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl

"skaffar sig säkert någon lillskit för då slipper h*n vara så himla seriös, för de är väl nöjd om h*n hör av sig en gång i veckan" HAHAH, bästa på länge.

Idag har jag och Kattis myst runt i stan hela dagen. Träffade även pappa en sväng så det var treevligt!
Ska strax kvällsfika lite och lägga mig sen för imorgon är det dax för andra dagen på bobäärg! Trivs fint hittills och fick ett bra första intryck och så iallafalll. Och nuuuu är mitt rum klart! Så himla mysigt det blev!!! Åååh hihi. Det känns som att jag har flyttat nån annanstans typ för att det vart så himla olikt.

Baby we can do it all night

Jaaa vad har vi lärt oss av den här helgen då? -att vissa bör skaffa sig nån hobby istället för att sitta och hitta på en massa skit om andra. Less jag blir! Men brydd har jag dom tur är slutat bli.
Annars så har helgen varit kunglig! Umgåtts med roligt folk och haft det bäst. Nu laddar vi för imorgon då det blir första dagen på Boberg!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2240511/images/2012/pic_50bbb8849606ee4f16185474.jpg" class="image">