dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver, och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker


Det kan gå veckor utan att vi pratar men jag tänker på dig varje dag.

Behandla mig lite mer illa, jag kan ju fortfarande andas

Efter en väldigt iskall och lång kvällspromenad med erik så har jag nu landat hemma och har en kopp te i min hand. Den var välbehövlig kan jag lova, teköppen. Ska borsta tänderna och sånt nu och sen lägga mig under täcket och sova för imorgon ska jag upp fem för att vara på sjukhuset en sista gång på ett bra tag, hoppas jag iallafall. Sen ska vi köpa lite grejer till rummet och när jag kommer hem ska jag flytta in alla grejer igen, hänga upp hyllor, gardiner och tavlor. Sen har jag ett heelt nytt rum! Lovely!! Känner redan nu hur mycket jag kommer trivas och nästan isolera mig här inne. Nä, nu överdrev jag men näääästan!! Åh vilket ordbajseri. Hööörs!

JAMÄN GODMORGON

Efter att ha missat tåget till stan så tröstade vi oss med frukost på konsum för att sen vandra bort till shell för att handla chokladkalender och powerking. Nu har vi landat i sängen och ska må gött framför sex and the city hela dagen! Halva iaf. Ja, jag och katarina alltså. Såklart.


Mormors hemmets journal kan den!


just because it burns doesn't mean you're gonna die


WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER.

Glädjen och ljuset börjar komma tillbaka till mitt liv och jag känner mig stark. Egentligen så är allt skit. Men jag känner verkligen hur all skit stärker mig och hur allt börjar kännas positivt igen. Jag har världens bästa vän, vänner, hund och familj! Och börjar äntligen känna att jag får ordning på allt. Även kastat allt som påminner mig om gammalt nu när jag endå håller på att göra om! :) WEEÅÅÅ

vi har båda sagt att om det är meningen möts vi igen, men jag tror säkert att vi glömt nån del av sanningen

Gör mig iordning för att åka till stan och packa ihop och ta med mina grejer som jag har där. Ska numera bli ångebo på heltid igen och börja på Boberg. Allt är inte riktigt klart vilken klass och så det blir än, men snart så!
Kände att det blev för mycket med allting så det blir bäst så just nu. Har planer på flytt till en stad en bit härifrån efter studenten istället. Men sen kan ju mycket ändras till dess också :)

Nov. 22, 2012

Visst du kan klippa dig och skaffa en annan tjej, men när du strippar och klär av dig är det samma grej


BLIR INGET ANNAT ÄN VÄLDIGT ÄCKLAD OCH ATT DU SOM MÄNNISKA SJUNKER NÅGRA MIL I MINA ÖGON.

Tumblr_mdssohaifi1r5jwlho1_500_large
248977_2529803459882_467847801_n_large

you can blame it on my crazy heart

Efter att ha tagit en härlig och iskall promenad med min vän Josefin så kompenserade jag med en pizza när jag kom hem för att rädda fettet som ev. försvann då jag gick. Nu ska jag slänga på den sista grundfärgen på väggarna så att jag kan måla den riktiga färgen imorgon! Det blir huuur bra som helst med lite förändring där inne.
Har även börjat se "Torka aldrig tårar utan handskar", rekommenderas verkligen! Ska fortsätta se den ikväll med lite fruktsallad och vaniljkesella som sällskap. HörsHEJ

Nånting säger mig att jag klarar mig bättre själv

Jag ska vara ensam ett tag nu, helt ärligt. Vet att jag alltid säger så och att det slutar med nån liten romansskit nånstans endå. Men nu ska jag verkligen det, för antingen så sårar jag eller så förstör jag genom att bli för mycket och göra/säga allt jag vet att jag inte borde. Jag vet vad jag vill ha men att det inte går, därför blir det bäst så just nu. Efter att fått ösa ur lite ur huvudet i en text där jag skriver som om jag är 14 igen, blir det nu soffmys.

tjäna

Ännu en halvstörd helg avklarad. Fast inget slår nog förra haha. Kom hem halv 4 inatt och klev upp bakis som ett djur för att träna hund nere på klubben halv 10 till kl 16! Blev dock bättre under dagen som tur va. Nu ska jag peta i mig lite middag innan jag myser ner mig med ost och kex ikväll framför solsidan.

Jag önskar att jag kunde gå på någonting mer än bara känslan, av att allt redan är försent.

Håller på att göra en makeover i mitt rum! Ljusa färger på väggarna och en omöblering. Ska slipa ner skarvar på tapeterna jag har nu och spackla innan jag kan börja måla! Längtar till det är klaart! Hoppas det blir som jag ser framför mig :) Åååh

Godnatt


Det kommer alltid finnas en famn för dig nånstans

Haha jag dör åt gårkvällen. Tårtkaos på kringlan och i Martins lägenhet. Och i ansiktet. Hahah fulaste kvällen. Måste vart mys å kliva upp och putsa fönster osv imorse:d
Har gjort absolut inget idag förutom att äta pizza med kattis, erik, martin och martin. Nu ska jag snart ta en promenad med ester och sedan lägga mig tidigt. Men först solsidan, hellenius hörna och beck mys! Kram på er!


One more night

Varför är det så att den enda man vet att man vill ha är den enda man inte får, varför blir allting så mycket krångligare med den personen? Det har gjort mig till den är jag är nu, en hemsk och känslokall person som bara klampar över folk utan att bry mig om konsekvenser, vad någon känner eller tycker. Precis som jag skrev att jag skulle börja göra i ett tidigare inlägg. Det var ingen bra inställning. Fan också


Rallylydnad

Väntar på att viktoria kommer och hämtar upp mig och Ester innan vi drar till klubben för att prova på lite rally! Ska bli riktigt kul. Kristina bad mig stanna kvar igår efter kursen och frågade om jag ville hänga på, hon tror att det kommer passa Ester och det gör jag också :) nu ska jag göra mig iordning. Hörs!


händerna upp i luften, vi ska bli fulla

Otroligt less på allt. På allt som jag ställer till med och på allt annat. Men ikväll klistrar vi på leendet ännu en gång och har kul! Ska åka upp till mormor och äta med familjen innan kvällen drar igång! fullt ös medvetslös